Παίζουν καθόλου φτηνά αεροπορικά για ταξίδια μέσα στο καλοκαίρι;

Για τη Ρώμη, το Ντουμπρόβνικ, τη Μάλτα και τη Νάπολη βρήκαμε τα φτηνότερα εισιτήρια για τα δεδομένα του καλοκαιριού –που γενικώς δεν έχει φτηνά αεροπορικά.

Παίζουν καθόλου φτηνά αεροπορικά για ταξίδια μέσα στο καλοκαίρι;

Ας πούμε ότι έχουμε και καλά και κακά νέα. Τα κακά νέα είναι πως τα αεροπορικά εισιτήρια το καλοκαίρι είναι κατά κανόνα ακριβά, όχι επειδή κάνουμε ουρά οι Έλληνες για διακοπές στο εξωτερικό, αλλά επειδή τις πτήσεις της επιστροφής προς την Αθήνα τις έχουν καπαρώσει οι τουρίστες από τον περασμένο Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα οι εναπομείνασες θέσεις στο αεροπλάνο να είναι ακριβές. Ποια είναι τα καλά νέα, ρωτάς; Ότι τα αεροπορικά φέτος δεν είναι ακριβότερα από άλλες χρονιές (όπως συμβαίνει ας πούμε με τα ακτοπλοϊκά, γκουχ γκουχ) οπότε αν έχεις ένα σχετικό budget διαθέσιμο, ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό δεν είναι και απαγορευτικό. Ιδού πού θα πας.

Στο Κατόβιτσε της Πολωνίας, μια ανάσα από την Κρακοβία, με τη Ryainair 83€ πήγαινε-έλα. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Τετάρτη 19 και επιστροφή την Κυριακή 23 Ιουλίου.

Στο Μιλάνο για λίγη dolce vita, επίσης με τη Ryanair, και 100€ πήγαινε έλα, αν φύγεις Τετάρτη 12 και γυρίσεις Κυριακή 16 Ιουλίου.

Στο Τελ Αβίβ με την Aegean, δίνοντας για το πήγαινε-έλα 198€, αν φύγεις την Πέμπτη 15 Ιουνίου και γυρίσεις Δευτέρα 19/6.

Στη Ρώμη επίσης με την Aegean, στα 171€ μετ’ επιστροφής. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Τετάρτη 19 και επιστροφή την Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, πάλι με την Aegean, με 188€ πήγαινε-έλα για αναχώρηση Δευτέρα 21 και επιστροφή Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας με την Volotea, με 142€ πήγαινε έλα. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Τετάρτη 12 και επιστροφή την Κυριακή 23 Ιουλίου.

Στη Βιέννη με τη Ryanair, με 106€ πήγαινε-έλα για αναχώρηση Τετάρτη 19 και επιστροφή Τρίτη 25 Ιουλίου.

Στις Βρυξέλλες με την Aegean με 192€ πήγαινε-έλα, αν φύγεις από την Αθήνα Σάββατο 22 και επιστρέψεις Κυριακή 30 Ιουλίου.

Στη Νάπολη με την easyjet, 202€ αν φύγεις από την Αθήνα την Πέμπτη 29 Ιουνίου και επιστρέψεις την Τρίτη 4 Ιουλίου.

Στη Μάλτα με την Ryanair, με 128€ αν φύγεις Τετάρτη 26 Ιουλίου και γυρίσεις Τρίτη 1η Αυγούστου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v