Τάμτα: «Μπορεί να είμαι κι εξωγήινος»

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί αφού εξομολογήθηκε τις απόψεις της για τους εξωγήινους.

Τάμτα: «Μπορεί να είμαι κι εξωγήινος»

Η Τάμτα εμφανίστηκε στη εκπομπή της Ζoe Pre στο YouTube όπου μίλησε για πολλά και διάφορα, μεταξύ των οποίων ήταν κι οι μεταφυσικές της ανησυχίες.

«Υπήρξαν περίοδοι στην Γεωργία, κάπου εκεί στα '90s, μπορεί και τέλος των '80s, που έβλεπαν ιπτάμενους δίσκους. Ό,τι και να πετούσε, όλοι ήταν "είδαμε αυτό". Περπατούσες στον δρόμο και έβλεπες ομάδες ανθρώπων και κοιτούσαν ψηλά. Αυτό που με είχε συγκλονίσει εμένα, στην κουζίνα μας είχε παράθυρο και έβγαινες πάνω στην ταράτσα του άλλου ορόφου, δεν ήταν τίποτα επικίνδυνο, σε πληροφορώ είχα συγκλονιστεί τόσο πολύ και ήθελα τόσο πολύ να δω τι γίνεται... είχα πολλή αγάπη για τον έξω κόσμο», δήλωσε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Βγήκα από το παράθυρο, στεκόμουν στην ταράτσα του ορόφου κοιτάζοντας πάνω, μήπως με δουν εξωγήινοι και με πάρουν. Γενικά με ενθουσιάζει πάρα πολύ αυτή η ιδέα, εκτός ότι πιστεύω πως υπάρχουν, είναι μια άλλη συζήτηση. Υπάρχουν και πολλοί μάλιστα, έτσι νομίζω ότι γίνεται, μπορεί να είναι και εξωγήινος, δεν ξέρεις ποτέ...», πρόσθεσε η «Χ-Files» Τάμτα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v