Ο Έλιοτ Πέιτζ «έκανε σεξ παντού» με την συμπρωταγωνίστριά του στο Juno

Ο πρωταγωνιστής του Juno μίλησε για την παθιασμένη σχέση που είχε με την συμπρωταγωνίστριά του, πριν τη φυλομετάβαση.

Ο Έλιοτ Πέιτζ «έκανε σεξ παντού» με την συμπρωταγωνίστριά του στο Juno

Για το παθιασμένο του ειδύλλιο με την συμπρωταγωνίστριά του στο Juno, Olivia Thirlby, μίλησε ο Έλιοτ Πέιτζ, που εξέδωσε μόλις την αυτοβιογραφία του, με τίτλο Pageboy.

«Έμεινα έκπληκτος τη στιγμή που είδα την Olivia Thirlby», γράφει ο 36χρονος ηθοποιός στο νέο του βιβλίο. Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους ήταν συνομήλικοι, η Θέρλμπι φαινόταν «πολύ μεγαλύτερη, ικανή και συγκροτημένη» συμπληρώνει. «Σεξουαλικά ανοιχτή, πολύ μακριά από το σημείο που ήμουν εκείνη την εποχή. Αλλά η χημεία ήταν απτή, με τράβηξε μέσα».

Ο Πέιτζ είπε ότι άρχισαν να περνούν πολύ χρόνο μαζί και στη συνέχεια, μια μέρα, καθώς στέκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Θέρλμπι, η ηθοποιός «με κοίταξε στα μάτια και μου είπε χαλαρά: «Με ελκύεις πολύ».

Ο γεννημένος στον Καναδά ηθοποιός ομολόγησε παρόμοια συναισθήματα για την Thirlby, που υποδυόταν την ιδιόρρυθμη κολλητή της Juno στην ταινία του 2007. «Είχα μια συνολική επιθυμία για εκείνη, με έκανε να τη θέλω με έναν τρόπο που ήταν νέος, ελπιδοφόρος. Ήταν μια από τις πρώτες φορές που κάποιος με έκανε να χ**ω, η πρώτη φορά που ανοιγόμουν σε κάποιον», έγραψε ο Πέιτζ.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τον Πέιτζ, άρχισε να κάνει σεξ «πάντα» και παντού. «Στο δωμάτιο στο ξενοδοχείο της, στα τροχόσπιτα μας στη δουλειά, μια φορά σε ένα μικροσκοπικό, ιδιωτικό δωμάτιο σε ένα εστιατόριο… Νομίζαμε ότι ήμασταν διακριτικοί. Το να νιώθω οικεία με την Ολίβια βοήθησε να διαλυθεί η ντροπή μου. Δεν είδα ούτε μια σκιά στα μάτια της και το χρειαζόμουν αυτό –να σταματήσω να νιώθω άθλια γι' αυτό που είμαι», έγραψε.

Η Thirlby, επίσης 36 ετών, έκανε το coming out της ως ως αμφιφυλόφιλη σε μια συνέντευξη το 2011 και είναι παντρεμένη με τον Jacques Pienaar από το 2014. Ο Πέιτζ έκανε το δικό του coming out ως γκέι το 2014 και ως τρανς τον Δεκέμβριο του 2020.

Σε άλλο σημείο των απομνημονευμάτων, ο υποψήφιος για Όσκαρ έγραψε ότι ερωτεύτηκε την ηθοποιό Κέιτ Μάρα ενώ συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία του 2014 X-Men: Days of Future Past.

Η Μάρα, 40 ετών, έβγαινε εκείνη την εποχή με τον πρωταγωνιστή του The Handmaid’s Tale, Max Minghella, 37 ετών, κάτι που την ώθησε να μοιραστεί: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι ερωτευμένη με δύο ανθρώπους ταυτόχρονα, και τώρα ξέρω ότι μπορώ».

Πηγή: News.com.au

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v