Μαρία Σολωμού: «Κοιτάω τις γυναίκες στα πόδια»

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή της στην ΕΡΤ, η Μαρία Σολωμού μίλησε για όλα και για… πόδια.

Μαρία Σολωμού: «Κοιτάω τις γυναίκες στα πόδια»

«Νιώθω εύκολος στόχος, περιμένουν να δουν τι θα πω για να το κάνουν θέμα» δήλωσε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, αναφερόμενη στην δημοσιότητα που παίρνουν όσα λέει στην διαδικτυακή εκπομπή της.

Και όχι μόνο σε αυτή θα προσθέσουμε, μιας και για του λόγου το αληθές, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε κάτι που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο: στα γυναικεία πόδια. Όπως θα περίμενε κανείς οι δηλώσεις της συζητήθηκαν διαδικτυακά.

Όπως παραδέχτηκε: «Κοιτάζω γυναικεία πόδια». Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εγώ από πάντα έχω έρωτα με τις γυναίκες. Εγώ κάθομαι δηλαδή, και με φίλο μου και κοιτάμε. Κοίτα τι όμορφο πρόσωπο. Κοίτα τι όμορφα πόδια. Έχω έρωτα με τα πόδια εγώ. Κοιτάω τις γυναίκες στα πόδια. Εγώ κοιτάω τις γυναίκες πάρα πολύ και μου αρέσει η ωραία γυναίκα. Έχω ένα όριο περίεργο στο τι πάει να πει προκλητικό και τι όχι».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τις σχέσεις. «Θέλω να είμαι συνέχεια ευτυχισμένη» είπε. «Η σχέση για εμένα δεν είναι ό,τι για τους υπόλοιπους, είναι ελευθερία», ενώ σχετικά με όσα την ενοχλούν και την ευχαριστούν, είπε: «Η έλλειψη σεβασμού με ενοχλεί σε μια σχέση».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v