Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έγραψε για τη βία κατά των γυναικών στις Πανελλαδικές

Κανονικά συμμετείχε σήμερα στις Πανελλαδικές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, γράφοντας έκθεση για την βία κατά των γυναικών, επειδή η ζωή έχει κατάμαυρο χιούμορ.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έγραψε για τη βία κατά των γυναικών στις Πανελλαδικές

Ο ορισμός της τραγικής ειρωνείας ήταν το θέμα των Πανελληνίων, στις οποίες συμμετείχε σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι αυτό δεν θα ήταν εφικτό καθώς συνεχίζεται η δίκη του στο Εφετείο για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς που συγκλόνισε πέρυσι το Πανελλήνιο.

Χτες το βράδυ έγινε τελικά η μεταγωγή του από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου βρίσκεται το εξεταστικό κέντρο.

Σήμερα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εξετάστηκε στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, με θέμα τη βία κατά των γυναικών.

Στην εκπομπή το Πρωινό του ΑΝΤ1 η Άρια Καλύβα σχολίασε καυστικά πως το γραπτό θα ήταν βιωματικό για τον καθομολογία γυναικοκτόνο, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως «όποιος από την επιτροπή σκέφτηκε να βάλει αυτό το θέμα δεδομένου πως θα έδινε εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι genius, ευφυέστατος. Βέβαια τα γραπτά που διορθώνουν οι εξεταστές δεν έχουν το όνομα πάνω. Η διαδικασία είναι αδιάβλητη, αλλά όλοι θα θέλαμε να μάθουμε τι θα γράψει ο Μπάμπης».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v