Πήγαν στα δικαστήρια γιατί ο γείτονας... ροχάλιζε

Στα δικαστήρια θα καταλήξει υπόθεση… ροχαλητού σε πολυκατοικία στο Μεσολόγγι, που κλιμακώθηκε πολύ γρήγορα.

Πήγαν στα δικαστήρια γιατί ο γείτονας... ροχάλιζε

Μια απίστευτη κι όμως αληθινή δικαστική διαμάχη που ξέσπασε στο Μεσολόγγι κάνει τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ. Αφορμή αυτής, το έντονο… ροχαλητό του ενός από τους δύο γείτονες που απ’ ό,τι φαίνεται θα τα βρουν στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, 62χρονος κάτοικος πολυκατοικίας στο Μεσολόγγι που ενοχλήθηκε από το ροχαλητό του 42χρονου γείτονά του, καταγγέλλει ότι ο τελευταίος τον χτύπησε και τον κλείδωσε στην αποθήκη.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο 62χρονος φέρεται να έκανε παρατήρηση στον 42χρονο, υποστηρίζοντας πως το έντονο ροχαλητό του διαταράσσει την κοινή ησυχία.

Ο 42χρονος ενοχλημένος, πάντα με βάση την καταγγελία που ερευνούν οι αρχές, φέρεται να τον παραφύλαξε στην είσοδο του σπιτιού του, να τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο και να τον κλείδωσε σε αποθήκη. Ο 62χρονος κάλεσε από το κινητό του την αστυνομία, η οποία τον απεγκλώβισε.

Η δίκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, με τον 42χρονο να αρνείται τις κατηγορίες, και να υποστηρίζει πως στο δικαστήριο θα αποδειχθεί ότι είναι αθώος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v