Lamborghini Huracan Sterrato: Μέγιστη οδηγική απόλαυση

Η Lamborghini Huracán Sterrato προσφέρει την απόλυτη οδηγική απόλαυση εντός και… εκτός ασφάλτου.

Lamborghini Huracan Sterrato: Μέγιστη οδηγική απόλαυση

Η Automobili Lamborghini, παρουσίασε το νέο Huracán Sterrato στο Art Basel, στο Miami Beach, το πρώτο σούπερ σπορ αυτοκίνητο σχεδιασμένο για μέγιστη οδηγική απόλαυση ακόμη και μακριά από την άσφαλτο, ερμηνεύοντας εκ νέου την έννοια του σπορ χαρακτήρα και τονίζοντας τις αρχές της μάρκας.

«Πιστοί στις αξίες μας ως οραματιστές, με το Sterrato ανοίγουμε νέους δρόμους στις οδηγικές αισθήσεις», σχολίασε ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lamborghini. «Η παρουσίαση του αυτοκινήτου στο Art Basel στο Μαϊάμι αντικατοπτρίζει, όπως ένα πρωτοποριακό έργο τέχνης, μια ριζοσπαστική και πρωτότυπη ερμηνεία της ιδέας του σούπερ σπορ αυτοκινήτου, όσον αφορά τις επιδόσεις, στα περισσότερα στον κόσμο. δυναμικά και συναρπαστικά περιβάλλοντα οδήγησης».

Βελτιστοποιημένη δυναμική οδήγησης

Η Lamborghini Huracán Sterrato, προσφέρει βελτιστοποιημένη δυναμική οδήγησης για έλεγχο σε όλα τα περιβάλλοντα, από τον αυτοκινητόδρομο έως τους χωματόδρομους. Σε σύγκριση με το Huracán EVO, το Sterrato έρχεται με μια ενημερωμένη έκδοση του συστήματος LDVI (Lamborghini Integrated Vehicle Dynamics), με συγκεκριμένες βαθμονομήσεις STRADA και SPORT και φέρνει τη λειτουργία RALLY για συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης στη σειρά Huracán για πρώτη φορά.

«Με τη φιλοσοφία παντός εδάφους υψηλής ταχύτητας του Sterrato, συνδυάσαμε την οδηγική εμπειρία ενός αληθινού σούπερ σπορ αυτοκινήτου και τη διασκέδαση της οδήγησης ενός αυτοκινήτου ράλι», εξήγησε ο Rouven Mohr, Chief Technical Officer της Lamborghini. "Τα αυτοκίνητα Lamborghini προσφέρουν πάντα συναισθήματα, το Sterrato προσφέρει έναν νέο βαθμό οδηγικής συγκίνησης."

Μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης

Το εξωτερικό εκφράζει το περιπετειώδες πνεύμα του Sterrato από την πρώτη ματιά. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 44 χιλ. σε σύγκριση με το Huracán EVO για να διασφαλιστεί μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης, όπως και το πλάτος του μετατρόχιο εμπρός (+30 χιλ.) και πίσω (+34 χιλ.). Επιπλέον, εκτός από την προστασία του αμαξώματος, η αλουμινένια μπροστινή προστασία κάτω από το αμάξωμα, τα ενισχυμένα μαρσπιέ, ο πίσω διαχύτης και οι στιβαροί θόλοι των τροχών τονίζουν την εμφάνιση του. Η κλασική εισαγωγή αέρα που βρίσκεται στο πίσω καπό μόνο ενισχύει το σπορ πνεύμα του μοντέλου και βοηθά επίσης στον εφοδιασμό του κινητήρα με καθαρό αέρα όταν το πανάκριβο αυτοκίνητο κινείται σε χωματόδρομους.

610 ίπποι

Η Lamborghini Huracán Sterrato έρχεται με κινητήρα V10 5,2 λίτρων με μέγιστη ισχύ εξόδου 610 ίππων και 56,8 χλγμ. ροπής (στις 6.500 σ.α.λ.), σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση. Σχεδιασμένο για να προσφέρει βέλτιστη απόδοση σε μη ασφαλτοστρωμένες και αμμώδεις επιφάνειες, επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,4΄΄ και φτάνει σε τελική ταχύτητα 260 χλμ./ώρα.

Η νέα Huracán Sterrato προσφέρει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής της εμφάνισης της, χάρη στο πρόγραμμα Lamborghini Ad Personam, που δίνει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν αναμεσά σε 350 εξωτερικά χρώματα και πάνω από 60 χρώματα για το δέρμα και το εσωτερικό του Alcantara.

Η παραγωγή περιορισμένης έκδοσης μόλις 1.499 μονάδων ξεκίνησε τον Φεβρουάριο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v