Ολοκληρωμένες προτάσεις για την οργάνωση του γάμου και τη βάπτιση του παιδιού σου από την Cosmos Events

Πλησιάζει ο γάμος σας και η βάπτιση του παιδιού σας; Ελάτε στην Cosmos Events να οργανώσουμε το στολισμό γάμου και το στολισμό βάπτισης!

Ολοκληρωμένες προτάσεις για την οργάνωση του γάμου και τη βάπτιση του παιδιού σου από την Cosmos Events

Η ημερομηνία του γάμου σας ή η βάπτιση του παιδιού σας πλησιάζει κι έχετε αγχωθεί; Με πολλές και μοναδικές ιδέες και προτάσεις, με στόχο το πρωτότυπο και κομψό αποτέλεσμα και με οδηγό την υψηλή αισθητική που μας διακρίνει, στην Cosmos Events σας ταξιδεύουμε στον κόσμο της ονειρεμένης εκδήλωσης, του δικού σας γάμου ή της δικής σας βάπτισης. Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για κάθε σας επιθυμία και ανάγκη.

Στολισμός γάμου

Η ημέρα του γάμου είναι από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής των περισσότερων ανθρώπων. Όταν έρχεται λοιπόν αυτή η στιγμή, όλα πρέπει να είναι ονειρικά, να εκφράζουν το ζευγάρι και φυσικά να αποτελέσει μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους αλλά και στα αγαπημένα πρόσωπα που θα παρευρίσκονται στο μυστήριο! Ο στολισμός γάμου φυσικά αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη ενός ονειρεμένου γάμου. Λαμβάνοντας υπόψιν το προσωπικό σας στυλ αλλά βάζοντας και τις δικές μας πινελιές, δημιουργούμε μοναδικούς γάμους σε ειδυλλιακή ατμόσφαιρα!

 

Στολισμός βάπτισης

«Θυμήσου ότι τα παιδιά, αντανακλούν το είδος της φροντίδας που παίρνουν». Ένας όμορφος στολισμός βάπτισης, θα συνοδεύει το παιδί σας για πάντα! Με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία της ομάδας μας, «χρωματίζουμε» κάθε μυστήριο και δημιουργούμε μοναδικές βαπτίσεις μέσα από ξεχωριστές, εντυπωσιακές διακοσμήσεις πρωτότυπων ιδεών που δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό! Λουλούδια, μπαλόνια, αρκουδάκια, χρυσοί κρίκοι, ξύλινοι τοίχοι και κύβοι, σμίγουν αρμονικά με παιχνιδιάρικα μοτίβα και αέρινα υφάσματα, και δημιουργούν μία διακόσμηση που απογειώνει τη βάπτιση του παιδιού σας!

στολισμός βάπτισης αγόρι

στολισμός βάπτισης με μπαλόνια

στολισμός βάπτισης αγόρι

στολισμός βάπτισης ουράνιο τόξο

Candy bar βάπτισης

«Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η αγάπη. Αλλά και λίγα γλυκά κατά καιρούς, δεν βλάπτουν». Όπως δεν μπορούμε να φανταστούμε την αγάπη και τη ζωή χωρίς γλυκά, έτσι δε μπορούμε να φανταστούμε και μία βάπτιση χωρίς αυτά! Μπορεί τα κουφέτα της μπομπονιέρας να ήταν το μέχρι τώρα σύνηθες, όμως η μόδα που έρχεται να ικανοποιήσει τους… γλυκατζήδες λέγεται candy bar. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία candy bar, που είναι θεματικά συνδυασμένα με το στολισμό, και αφήνουν δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στη διακόσμηση της βάπτισης, που όχι μόνο μαγνητίζει τα βλέμματα όλων των καλεσμένων, αλλά επίσης τους οδηγεί σε ένα μικρό γαστρονομικό ταξίδι!

Βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Η βάπτιση είναι μία ιδιαίτερη περίσταση, καθώς πέρα από την πνευματική σημασία που αυτή ενέχει, αποτελεί την πρώτη δημόσια εμφάνιση του παιδιού, συνεπώς η σωστή επιλογή βαπτιστικών ρούχων είναι υψίστης σημασίας! Τα βαπτιστικά ρούχα που φοράει το μικρό σας κατά τη διάρκεια της τελετής πρέπει να είναι άνετα, κατάλληλα και αξέχαστα! Τα βαπτιστικά ρούχα συχνά περνούν από γενιά σε γενιά, καθιστώντας τα ένα ιδιαίτερο και ουσιαστικό οικογενειακό κειμήλιο. Καλό θα ήταν λοιπόν να επενδύετε σε ένα ρούχο που θα αγαπηθεί και θα περάσει στα επόμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι τα βαπτιστικά ρούχα του παιδιού σας δεν θα είναι μόνο ένα ξεχωριστό κομμάτι της παιδικής του ηλικίας, αλλά και ένα ξεχωριστό κομμάτι της ιστορίας της οικογένειάς σας!

Στην Cosmos Events σας παρέχουμε επώνυμα και ποιοτικά βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι και βαπτιστικά πακέτα, από Stova Bambini, Bambolino, Babywalker, Everkid, που αποτελούν εχέγγυο για το τέλειο ντύσιμο βάπτισης, καθώς όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με αγάπη και φροντίδα, με τα καλύτερα υλικά και παραδοσιακές τεχνικές, που εξασφαλίζουν ότι κάθε κομμάτι είναι υψηλής ποιότητας! Τα καλύτερα ιταλικά και γαλλικά υφάσματα, είναι διαθέσιμα για εσάς και τα μέλη του προσωπικού μας είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, ώστε να μετατρέψουν την εμπειρία της επιλογής ρούχων σε μία ευχάριστη διαδικασία κι ανάμνηση!

Στην Cosmos Events, βρισκόμενοι στο χώρο του γάμου και της βάπτισης για πάνω από 15 χρόνια γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας! Είμαστε δίπλα στον πελάτη σε όλη την Ελλάδα, από τη στιγμή που θα εισέλθει στο χώρο μας, μέχρι και την τέλεση του μυστηρίου, αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα αυτής της ημέρας! Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουμε όχι μόνο τα νέα ζευγάρια, τους γονείς και τους νονούς αλλά και όσους θα παρευρεθούν στο μυστήριο!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v