Η BMW στηρίζει το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Για ακόμα μια χρονιά, η BMW παρέχει έναν στόλο με ηλεκτρικά οχήματα στις υπηρεσίες του Φεστιβάλ Καννών.

Η BMW στηρίζει το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Η BMW επαναλαμβάνει το ρόλο της ως επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2023, μετά το περσινό ντεμπούτο. Ο κατασκευαστής πολυτελών οχημάτων παρέχει ένα στόλο 200 και πλέον αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και τα νέα μοντέλα BMW XM με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Αυτή η συνάντηση της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας στη νότια Γαλλία συνθέτει επίσης το τέλειο σκηνικό για την παρουσίαση μιας νέας και γεμάτης δράση παραγωγής της σειράς BMW Films, καθώς και για τα αποκαλυπτήρια του καινοτόμου νέου σκάφους με την ονομασία The icon.

Λίγες μόλις μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της, η νέα BMW i7 M70 xDrive - το ισχυρότερο και ταχύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο της μάρκας - θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο δρόμο.

BMW Films

Με τη νέα παραγωγή της BMW Films η μάρκα συνεχίζει την παράδοση των κινηματογραφικών ενσταντανέ με τα τρέχοντα μοντέλα της σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Επί 20 και πλέον χρόνια, καταξιωμένοι σκηνοθέτες του Hollywood δημιουργούν συναρπαστικές ταινίες μικρού μήκους με διάσημους κορυφαίους ηθοποιούς και τους τετράτροχους συμπρωταγωνιστές τους. Από τα πιο γνωστά παραδείγματα είναι το Star, το οποίο μεταφέρει το κοινό μέσα από μια συγκλονιστική διαδρομή σε μια κινηματογραφική πρεμιέρα με μία BMW M5.

Στην πιο πρόσφατη παραγωγή της BMW Films με τίτλο The Escape , μία BMW Σειρά 5 sedan πρωταγωνιστεί σε μία εκπληκτική σκηνή καταδίωξης που κόβει την ανάσα. Οι φίλοι της μάρκας μπορούν και πάλι να προσβλέπουν σε σκηνές γρήγορης οδήγησης, θεαματική δράση και ένα καστ αστέρων στην πρεμιέρα της νέας παραγωγής της BMW Films στις Κάννες.

The icon

Μια άλλου είδους πρεμιέρα περιμένει τους επισκέπτες του φεστιβάλ κινηματογράφου στο Λιμάνι των Καννών, με την αποκάλυψη του The icon για πρώτη φορά. Αυτό το καινοτόμο σκάφος που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την BMW σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία σκαφών TYDE, προσφέρει κινητικότητα χωρίς εκπομπές ρύπων στο νερό, ενσαρκώνοντας

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v