Λαϊβάρες των Nightwish που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε

Η μπάντα-ορόσημο του συμφωνικού metal δεν αστειεύεται στις ζωντανές της εμφανίσεις. Θυμόμαστε μερικές από τις κορυφαίες.

Λαϊβάρες των Nightwish που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε

Τι και αν έχουν αλλάξει αρκετές φορές σύνθεση, ακόμα και τραγουδίστρια. Οι Nightwish παραμένουν μια από τις καλύτερες μέταλ μπάντες εκεί έξω και εμείς ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε ζωντανά σε ένα εκρηκτικό live στην Πλατεία Νερού.

Ας είναι καλά το Release που φέρνει ξανά τους Φινλανδούς συμφωνικούς μάστορες του μέταλ στη χώρα μας στις 7 Ιουνίου, παρέα με τους Σουηδούς In Flames και τους Insomnium. 

Μέχρι τότε, κάνουμε προθέρμανση και θυμόμαστε μερικές από τις κορυφαίες ζωντανές εμφανίσεις τους.

Στο Wacken το 2013 ήταν για να τους ερωτευτείς παράφορα! Ίσως το καλύτερο lineup της μπάντας.

Ακολουθεί το Tampere στη Φιλανδία, με την απίστευτη σολάρα του Marko Hietala στο Islander.

Το 2015 η μπάντα εμφανίστηκε στο Wembley και έδωσε μια sold out συναυλία που έκαψε καρδιές, ερμηνεύοντας κομματάρες όπως το Weak Fantasy και το 7 Days to the Wolves.

To 2000, επέστρεψαν στο Tampere της Φινλανδίας, για να δώσουν ακόμα ένα εντυπωσιακό show, το οποίο κυκλοφόρησε και σε DVD – ναι, τότε υπήρχαν ακόμα τα DVD. Το άνοιγμα με The Kinslayer θα μείνει στην ιστορία.

Πέρσι, ξεσήκωσαν το Hellfest της Γαλλίας με την Floor Jansen να αποδεικνύεται ένα πραγματικό διαμάντι στα φωνητικά.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στην εμφάνισή τους στο Buenos Aires το 2018, με φοβερή playlist, η οποία επίσης κυκλοφόρησε σε DVD και πώς να μην.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v