Ταινίες στο Disney+ που δεν πρόλαβες να δεις στο σινεμά

Η νέα ταινία του Μάρτιν ΜακΝτόνα, το μακάβριο «Μενού» και πολλές ακόμα ταινίες που δεν πρόλαβες στα σινεμά, διαθέσιμες στην άνεση του σαλονιού σου.

Ταινίες στο Disney+ που δεν πρόλαβες να δεις στο σινεμά

Θες να δεις καλό σινεμά; Το Disney+ εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με νέες ταινίες που πιθανώς δεν πρόλαβες να δεις όταν παίχτηκαν στις σκοτεινές αίθουσες.

Από μαύρες κωμωδίες μέχρι δράματα και περιπέτειες με άφθονη δράση, όλα από την άνεση του καναπέ σου (με συνδρομή 9€ τον μήνα).

Το Μενού

Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί για να γευματίσει σε ένα πριβέ εστιατόριο, όπου ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού με μερικές εκπλήξεις που σοκάρουν. Ο Μαρκ Μάιλοντ, σκηνοθέτης επεισοδίων του «Game of Thrones» και του «Succession», μας σερβίρει μια κωμωδία… haute cuisine τρόμου, που δεν χαρίζεται σε κανέναν και διεκδικεί άνετα ένα σινεφίλ αστέρι Michelin.

Tα Πνεύματα του Ινισέριν

Η μακροχρόνια φιλία ανάμεσα στον Πάντραικ και τον Κολμ διαλύεται ξαφνικά όταν ο τελευταίος βάζει απρόσμενα τελεία. Με τη βοήθεια της αδελφής του και του νεαρού Ντόμινικ, ο Πάντραικ προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση τους. Η νέα ταινία του Μάρτιν ΜακΝτόνα (Οι Τρεις Πινακίδες Εξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι, Αποστολή στην Μπριζ) που αδικήθηκε όσο λίγες στα φετινά Όσκαρ, είναι ένα καθαρόαιμο αριστούργημα, μια κατάμαυρη κωμωδία, με υπέροχες ερμηνείες από τους δύο πρωταγωνιστές ( Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Γκλίσον)

Η Γαλλική Αποστολή

Σε μια φανταστική μικρή γαλλική πόλη, ο αρχισυντάκτης μιας αγγλόφωνης τοπικής εφημερίδας πεθαίνει απροσδόκητα. Τότε οι αρθρογράφοι συγκεντρώνονται για να αποφασίσουν πώς θα του αποτίσουν φόρο τιμής, την ώρα που «ζωντανεύουν» στην οθόνη οι ιστορίες των κειμένων στο οριστικά τελευταίο φύλλο της έκδοσης. Η δέκατη ταινία του Γουές Αντερσον είναι ίσως η πιο τολμηρή και σύνθετη της φιλμογραφίας του, ένα οπτικοακουστικό πυροτέχνημα, σχεδιασμένο σαν περιοδικό και ταυτόχρονα ένας συγκινητικός φόρος τιμής στη δημοσιογραφία που πέθανε.

Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών

Ο Σανγκ-Τσι εργάζεται ως παρκαδόρος στο Σαν Φρανσίσκο, προσπαθώντας να ξεχάσει τον τρόπο ανατροφής του από τον πατέρα του. Μέχρι που δέχεται την επίσκεψη μιας ομάδας εκτελεστών και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του. Η επίσημη έναρξη της τέταρτης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, εισάγει των πρώτο ασιάτη υπερήρωα και θυμίζει κάτι από «Τίγρης και Δράκος» σε πιο μοντέρνα, εντυπωσιακή εκδοχή. 

Η Αυτοκρατορία του Φωτός

Με φόντο μία παραθαλάσσια πόλη της Αγγλίας στις αρχές των ’80 η Χίλαρι που εργάζεται σε έναν παλιό κινηματογράφο συναντά τον νεαρό Στήβεν που έχει μόλις πιάσει δουλειά στο σινεμά. Οι δύο τους θα αναπτύξουν μια κοινωνικά αταίριαστη σχέση. Μετά το εντυπωσιακό «1917» ο Σαμ Μέντες επιστρέφει στο ανθρωποκεντρικό του σινεμά, έχοντας μαζί του μια σταθερά υπέροχη Ολίβια Κόλμαν, και μας δίνει μια συγκινητική και καλοπαιγμένη δραμεντί.

Ο Στραγγαλιστής της Βοστώνης

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου γυναικών που σκόρπισε τον τρόμο στη Βοστώνη των 60s, η ταινία του Ματ Ράσκιν εστιάζει όχι τόσο στους φόνους, αλλά στην ιστορία της Λωρέτα Μακλάφιν, της πρώτη δημοσιογράφου που συνέδεσε τα εγκλήματα του δολοφόνου. Μαζί με την έμπιστη φίλη και συνάδελφο Ζαν Κολ, καλούνται να δράσουν και να εντοπίσουν τον δράστη σε ένα πλήρως ανδροκρατούμενο περιβάλλον.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v