Πούλησε τον σκύλο του όταν τον ανάγκασαν να επιστρέψει στο γραφείο

Σάλος ξέσπασε στο ίντερνετ εναντίον διευθυντή εταιρείας που επαίνεσε υπάλληλό του, ο οποίος πούλησε τον σκύλο του μετά το τέλος της τηλεργασίας.

Πούλησε τον σκύλο του όταν τον ανάγκασαν να επιστρέψει στο γραφείο

Τα πυρά των social media δέχεται ο διευθύνων σύμβουλος της Clearlink, εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ που εδρεύει στο Salt Lake City των ΗΠΑ, ο οποίος επαίνεσε έναν από τους υπαλλήλους τους οποίους υποχρέωσε να επιστρέψουν στο γραφείο μετά από δύο χρόνια τηλεργασίας, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να αναγκαστεί να πουλήσει τον σκύλο του.

«Έχω θυσιάσει πράγματα και όσοι είναι εδώ έχουν επίσης θυσιάσει πολλά για να είναι εδώ» είπε συγκεκριμένα ο James Clarke, CEO της εταιρείας.

Δεν σταμάτησε, μάλιστα, εκεί, αλλά καταφέρθηκε και εναντίον των εργαζόμενων γυναικών με παιδιά, λέγοντας πως «σε γενικές γραμμές, αυτή η πορεία δεν είναι δίκαιη ούτε για τον εργοδότη σας ούτε δίκαιη για αυτά τα παιδιά». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «δεν κριτικάρει την ίδια τη μητρότητα» αλλά άφησε να εννοηθεί ότι κατά την άποψή του οι ώρες της ημέρας δεν επαρκούν και για τους δύο ρόλους.

Όπως μπορείς να φανταστείς, στο Twitter έγινε ο κακός χαμός, με χρήστες να τον αποκαλούν από ανισόρροπο μέχρι «τον εφιάλτη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού».

«Και να γιατί δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε τις "αξίες" των εταιρειών» έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Σέβονται τόσο πολύ την ισορροπία εργασίας/προσωπικής ζωής που δεν μπορείς να έχεις ούτε σκύλο».

Με πληροφορίες από CBS 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v