Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι τυφλός όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας φωτογραφήθηκε ως Μέγας Αλέξανδρος και έπειτα μίλησε για την ομοιότητά του με τον μεγάλο στρατηλάτη.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι τυφλός όποιος δεν βλέπει ότι μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο»

Δεν είναι λίγα τα memes εκεί έξω που επιβεβαιώνουν την ομοιότητα του Σπύρου Μπιμπίλα με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε πρόσφατα μια φωτογράφιση για τις ανάγκες της οποίας υποδύθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο κι είπε τη δική του άποψη επί του θέματος χωρίς να αφήσει περιθώρια αντιλόγου.

«Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση πριν από πολλά χρόνια, που αυτή η φωτογραφία ήταν σχεδόν ίδια με το προφίλ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όλοι είδαν ότι υπάρχει αυτή η ομοιότητα. Τώρα, όποιος δεν τη βλέπει μάλλον είναι τυφλός» δήλωσε ο Σ. Μπιμπίλας.

Έπειτα πρόσθεσε ότι: «Υπάρχει μια ομοιότητα, η οποία δεν λέει και κάτι. Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους. Ένας Έλληνας υπάρχει περίπτωση να είναι και απόγονος ανθρώπων που έζησαν στον ίδιο τόπο. Επομένως τίποτα δεν είναι παράξενο. Εμένα η μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Το όνομα Μπιμπίλας συναντάται μόνο εκεί. Είναι πολύ εύκολο να κάνουν διάφοροι σκωπτικά σχόλια, δεν με απασχολούν καθόλου όμως αυτά τα σχόλια».

«Είμαι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και το λέω. Όχι μόνο της φιλοσοφίας. Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής γιατί πολλοί το έχουν μπερδέψει. Απλά λατρεύω το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και ό,τι έχει γίνει γύρω από το θέατρο» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v