Έλενα Παπαρίζου: «Τα παιδιά γεννιούνται άφυλα»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για την πρώιμη σεξουαλικότητά της.

Έλενα Παπαρίζου: «Τα παιδιά γεννιούνται άφυλα»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια καλεσμένη στο podcast «Pop Revolution» του Τάσου Μπιμπισίδη στον Pride 98.6, μίλησε για τους προβληματισμούς αναφορικά με την σεξουαλική της ταυτότητα, τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις αλλά και τη θρησκεία.

«Εγώ από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, που το ήξερε από πολύ μικρός. Για εμένα, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Θα κρίνω εγώ γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι, βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα», είπε.

Στη συνέχεια δήλωσε πως «ξέρουμε τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι, όταν κλείνει τις πόρτες; Και εγώ στα 13 είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου, μια φίλη μου, μου έλυνε όλες μου τις απορίες».

Η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε και στην πρώτη της επαφή με την κατάθλιψη. «Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση και δεν ήξερα που ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου. Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Όταν ήμουν πιτσιρίκα υπήρξα και βουδίστρια. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε όλος ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο με όλη τη συνέντευξη:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v