Αναζωπυρώνονται οι ελπίδες για τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού του τρένου των Τεμπών

Βελτίωση παρουσιάζουν κάποιοι δείκτες του 20χρονου που βγήκε ζωντανός από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τραίνου, και οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί του.

Αναζωπυρώνονται οι ελπίδες για τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού του τρένου των Τεμπών

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί του 20χρονου Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τραίνου των Τεμπών, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 28 Φεβρουαρίου στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Κάποιοι από τους δείκτες του νεαρού παρουσίασαν βελτίωση, ορισμένα οιδήματα βρίσκονται σε μερική υποχώρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, ο Γεράσιμος υπεβλήθη και σε τραχειοστομία.

Μιλώντας στο Mega πριν από λίγες μέρες, η μητέρα του Γεράσιμου είχε δηλώσει: «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου».

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v