Σαρώνει το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix

Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου το ταξίδι του στο εξωτερικό, και τα πρώτα σχόλια στο Twitter είναι εγκωμιαστικά.

Σαρώνει το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix

Στο ελληνικό τοπ-10 της πλατφόρμας του Netflix φιγουράρει σταθερά εδώ και εβδομάδες το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που είναι πλέον διαθέσιμο και στο εξωτερικό από την περασμένη Παρασκευή, 17 Μαρτίου.

Η πρώτη ελληνική σειρά στην πλατφόρμα έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, με τα σχόλια στο Twitter να κάνουν λόγο για τα ελληνικά φυσικά τοπία, τις ερμηνείες των ηθοποιών και το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου «Προσευχή»/

«Το #MaestroInBlue είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει. Είναι ένας ανεμοστρόβιλος συναισθημάτων.. δράμα, αγάπη, πόνος, αγωνία, κοινωνική πίεση, τα έχει όλα. Με πήγε σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί και με παρέσυρε με τη μουσική και τη μελαγχολία του. Τόσο ωραία γραφή και αφήγηση. Μπράβο!», αναφέρει ένας χρήστης του Twitter.

«Ξεκινάω τη μέρα μου με την πρώτη ελληνική σειρά που έχω δει ποτέ. Δεν θα κουραστώ ποτέ να λέω πόσο όμορφη είναι αυτή η χώρα» σχολιάζει μία άλλη χρήστης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v