10 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Κριό

Εκτός από παρορμητικοί, είναι και ανυπόμονοι. Και βιαστικοί. Εντάξει, πλάκα κάνουμε, είναι επίσης και ψυχάρες.

 

10 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Κριό

Οι Κριοί είναι το πρώτο ζώδιο του κύκλου, αυτό που σέρνει τον χορό. Αυτό σημαίνει πως είναι γεννημένοι αρχηγοί. Και σαν καλοί αρχηγοί, αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να έχουν πολλές ιδέες και να δίνουν το καλύτερο παράδειγμα. Και, λίγο-πολύ, όλη τους η ύπαρξη περιστρέφεται γύρω από αυτά τα δύο πράγματα. Συνεπώς, αν θες να είσαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που θα προσπαθεί να σε εμπνέει με τον δυναμισμό του χαρακτήρα του, αυτός ήταν ο πρώτος λόγος για να αγαπήσεις έναν Κριό.

Έχουμε ακόμα εννέα.

*Είναι από τους λιγότερο σνομπ ανθρώπους στον πλανήτη. Όπου και να τους πας, καλά θα περάσουν. Σε ό,τι παρέα και να τους βάλεις, θα βρουν κάτι να πουν και δεν θα δυσανασχετήσουν.

*Ξέρουν να προσαρμόζονται στις αλλαγές και ειδικά όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα τους πιάνει η ανάγκη να φτιάξουν την κατάσταση.

*Στις σχέσεις, παρά το γεγονός ότι συνήθως είναι πέντε βήματα μπροστά από κάθε πιθανή άποψη, ακούνε τους συντρόφους τους προσεκτικά.

*Στο σεξ η φάση τους είναι παρόμοια: Λατρεύουν τον πειραματισμό και δεν έχουν ταμπού.

*Είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί άνθρωποι, κι ας μην το εκφράζουν απαραίτητα με καλλιτεχνικούς τρόπους. Το ταλέντο τους είναι η επίλυση προβλημάτων και το εξασκούν εκπληκτικά στον χώρο εργασίας τους, αλλά και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

*Η εξωστρέφειά τους βοηθάει στο να είναι άνετοι στις περισσότερες κοινωνικές συνθήκες. Αυτό σημαίνει ότι με έναν Κριό σύντροφο θα ζήσεις πολλές καινούριες εμπειρίες, θα γνωρίσεις πολλά καινούρια άτομα.

*Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει τους Κριούς, αυτό είναι η αυτοπεποίθησή τους. Δεν τους νοιάζει και πολύ για τι πράγμα συζητούσε η παρέα (ως σωστά ζώδια της φωτιάς), ξέρουν ότι μόλις ανοίξουν το στόμα τους, θα κολλήσουν αυτόματα στη φάση.

*Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί - αυτό μπορεί να σου ακούγεται επικίνδυνο, αλλά είναι από τα πιο σέξι χαρακτηριστικά τους. Εκτός κι αν νιώσουν ζήλεια, εκεί χάνουν λίγο την μπάλα.

*Τέλος, ο πιο σημαντικός λόγος για να αγαπήσεις έναν Κριό είναι η μεγάλη καρδιά του. Αυτό το ζώδιο δεν κρατά κακία σε κανέναν. Πόσο μάλλον, ακόμα και με τα άτομα που έχει μαλώσει, θα είναι ο πρώτος που θα κάνει κίνηση για να τα ξαναβρούν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v