Καταγγέλλουν την Hellenic Train ότι ζητά πίσω την αποζημίωση που δόθηκε σε σύζυγο νεκρού από δυστύχημα

Απίστευτη καταγγελία εναντίον της Hellenic Train από σύζυγο νεκρού σε σιδηροδρομικό δυστύχημα, η οποία λέει πως της ζήτησαν πίσω την αποζημίωση.

Καταγγέλλουν την Hellenic Train ότι ζητά πίσω την αποζημίωση που δόθηκε σε σύζυγο νεκρού από δυστύχημα

Μια σοκαριστική καταγγελία εναντίον της Hellenic Train ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με την σύζυγο νεκρού από σιδηροδρομικό δυστύχημα να υποστηρίζει πως η εταιρεία της ζήτησε να επιστρέψει τα χρήματα που είχε πάρει ως αποζημίωση.

Μιλώντας στο Mega, η Κωνσταντίνα εξήγησε ότι το δυστύχημα συνέβη το 2008, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της συγκρούστηκε με τραίνο που πήγαινε από την Λάρισα στον Βόλο. Στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχαν μπάρες, ούτε κανένας φωτεινός σηματοδότης.

Το 2022, η Hellenic Train έστειλε στην Κωνσταντίνα εξώδικο με το οποίο της ζητούσε πίσω τις αποζημιώσεις που της είχαν καταβάλει, ισχυριζόμενη πως την τελική υπαιτιότητα για το δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον άντρα της την είχε ο ΟΣΕ και όχι η εταιρεία.

«Είναι μία υπόθεση που κρατάει 15 χρόνια, έγινε το δυστύχημα το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια, έχει πάει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο κι έχει αποφανθεί ότι όλα ήταν όπως έπρεπε. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το 2020 τελεσιδίκησαν και – θεωρητικά – καταβλήθηκαν όλα τα ποσά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα.

«Βγήκε και μία μηνιαία βοήθεια στην ανήλικη κόρη μου, την οποία αυθαίρετα σταμάτησαν να την καταβάλλουν από πέρυσι τον Οκτώβριο. Και μου έστειλαν και μία κλήση μετά από αίτηση αναίρεσης που έκανε η Hellenic Train και ζητάει πίσω ό,τι έχει καταβάλει γιατί ευθύνη έχει ο ΟΣΕ», συμπλήρωσε.

Η ίδια καταγγέλλει επίσης ότι στην διαδρομή από την Λάρισα στον Βόλο υπάρχουν 40 αφύλακτες σιδηροδρομικές διαβάσεις, και ότι μετά τον θάνατο του συζύγου της άλλοι δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ τίποτα δεν έχει βελτιωθεί.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v