Ποιος Τριαντάφυλλος; Παίκτες reality που ο κόσμος αγάπησε να μισεί

Από την Ρούλα Βροχοπούλου, μέχρι την Μέγκυ Ντρίο και τον Βαλάντη, θυμόμαστε μερικούς από τους καλύτερους… χειρότερους παίκτες των ελληνικών reality.

Ποιος Τριαντάφυλλος; Παίκτες reality που ο κόσμος αγάπησε να μισεί

Ενοχλητικοί, τσαμπουκάδες, τρολ, εριστικοί ή βαρύμαγκες. Ο κόσμος του ελληνικού reality χωράει κάθε καρυδιάς καρύδι γιατί πολύ απλά έτσι αυξάνονται τα νούμερα της τηλεθέασης.

Πάμε χρόνια πίσω και θυμόμαστε μερικούς από τους πλέον χαρακτηριστικούς παίκτες που το κοινό λάτρεψε να… μισεί.

Άσπα Τσίνα

Έπαιξε στο πρώτο Fame Story, όμως οι δηλητηριώδεις ατάκες που ξεστόμισε τότε δεν παλιώνουν με τίποτα. Με παγερό χαμόγελο, οριακά ανέκφραστη, κατάφερε να φέρνει στα όρια τις συμπαίκτριές της, με πρώτη και καλύτερη την Φωτεινή, απαντώντας με το μνημειώδες «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».  Επικοί ήταν και οι καυγάδες της με την κριτή Κατερίνα Κούκα.

Μαίρη Γεώρτση

Θυμάσαι το BAR; Συγχαρητήρια. Τότε σίγουρα θα θυμάσαι και μια από τις πρώτες «κακιές» των ελληνικών reality, την Μαίρη με το αγγελικό πρόσωπο, την παίκτρια πίσω από το… σκάνδαλο με το χαρτάκι που ακόμα να μάθουμε τι έγραφε, την γυναίκα που έπαιζε τις ίντριγκες στα δάχτυλα. Οι συνομωσίες της άφησαν εποχή, ενώ κατάφερε να στείλει σχεδόν τους μισούς παίκτες ως προτεινόμενους για αποχώρηση.

Περικλής Στεργιανούδης

Ενοχλητικός; Τρολ; Κανείς δεν θα μάθει τι ακριβώς ήταν ο νικητής του Fame Story το 2005, το μόνο σίγουρο είναι πως προκαλούσε ποικίλες τριβές, κάτι που τον έκανε συχνά πυκνά προτεινόμενο προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του. Παρ’ όλα αυτά το κοινό φαίνεται πως τον συμπαθούσε και τον κράταγε συνεχώς μέσα στο παιχνίδι. Φωνή καλή δεν είχε πάντως, εξ ου και μετά τη νίκη του στο παιχνίδι δεν κατάφερε να κάνει καριέρα.

Ρούλα Βροχοπούλου

Σε ένα από τα καλύτερα.. χειρότερα reality της ελληνικής τηλεόρασης, το The Wall, μια μορφή ξεχωρίζει ως η πλέον ενοχλητική. Η Ρούλα Βροχοπούλου, κατάφερε να εκνευρίσει κοινό και συμπαίκτες της με την παρουσία μέσα στο παιχνίδι, ακόμα και τον ψύχραιμο και σούπερ κουλ Κλεάνθη, που έφτασε σε σημείο να τη λούσει με έναν τενεκεδένιο κουβά νερό. Τα κλάματά της και η γκρίνια της έχουν αφήσει εποχή.

Στέφανος Κοκολογιάννης

Ο παίκτης «Mission» είχε όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει μισητός από κοινό και συμπαίκτες, όμως τελικά κέρδισε το reality. Τσακωνόταν συνέχεια και με όλους, ήταν ευέξαπτος, ένας «βαρύμαγκας» Κρητικός που δεν δίστασε να ρίξει ακόμα και μπουνιά στον τοίχο του σκηνικού από τα νεύρα του – και να ανοίξει τρύπα. Το 2012 βρέθηκε κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και πέρασε 1,5 χρόνο στη φυλακή.

Μέγκι Ντρίο

Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε Άσπα Τσίνα των μοντέλων. Η πρώην παίκτρια του GNTM αποτέλεσε μέλος της μισητής κλίκας του παιχνιδιού, μαζί με την Εύη Ιωαννίδου και την Μικαέλα Φωτιάδη και καμία συμπαίκτρια δεν ξέφυγε από τα δηλητηριώδη βέλη της. Είχε κάτι κακό να πει για όλες, το χιούμορ της ήταν πάντα βιτριολικό απέναντι στις συμπαίκτριές της και οι τσακωμοί στο σπίτι εξαιτίας της έδιναν και έπαιρναν.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ακόμα μια περίπτωση εκνευριστικής παρουσίας που κατάφερε να κερδίσει reality, η δικηγόρος Άννα Μαρία θα μπορούσε κάλλιστα να έχει το δικό της show στο οποίο θα τσακωνόταν με τους πάντες, θα πότιζε πλαστικά λουλούδια (ναι, το έκανε όντως αυτό) και θα πέρναγε την ώρα της… απαγγέλοντας σουρεάλ μονολόγους.

Ευαγγελία Δερμετζόγλου

Στο original Survivor του MEGA, το παλιό, το Ορθόδοξο, η Ευαγγελία – η οποία αναδείχτηκε νικήτρια – ήταν η πιο μισητή παίκτρια. Τότε το κοινό δεν μπορούσε να ψηφίσει στις αποχωρήσεις, γι’ αυτό ίσως και η ίδια να κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Σκληρή, ψυχρή, με γλώσσα που τσάκιζε κόκκαλα, κατάφερε να λυγίσει ακόμα και τον ΟΥΚά Ηλία Βαλάση με την συμπεριφορά της. Μοναδική της «φίλη», η Ορθούλα Παπαδάκου, με την οποία είχε δημιουργήσει κλίκα.

Τζώρτζης Παπανικολάου

Από τους ελάχιστους παίκτες του Master Chef που κατάφερε να μετατρέψει το παιχνίδι σε ένα άνευ προηγουμένου ροντέο, πετώντας δηλητηριώδεις ατάκες προς τους αντιπάλους του, ακόμα και εκείνους που αρχικά είχε ως φίλους. Ο Τζώρτζης, παραδόξως, ξεκίνησε ήρεμος όμως ποιος ξέρει τι συνέβη και ξάφνου έκανε αναστροφή και… όποιον πάρει ο Χάρος. 

Μάνατζερ Ράγκμπι

Πάνος Αργιανίδης κυρίες και κύριοι, ο άνθρωπος που το κοινό αγαπούσε να μισεί. Ένας από τους πιο σουρεάλ παίκτες στο Survivor 1 (του ΣΚΑΙ), μάνατζερ ενός «ξένου» αθλήματος για τα ελληνικά δεδομένα, κατάφερε να τραυματιστεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αλλά και αρκετές φορές μετέπειτα, με αρκετούς να τον κατηγορούν για θέατρο. Έπαιξε με στρατηγική, αλλά δεν του βγήκε, είχε άποψη για όλους και για όλα, και τον ενοχλούσαν όλα.

Βαλάντης

Κλείνουμε με Survivor, του 2022, και τον Βαλάντη, στο άκουσμα του ονόματος του οποίου όσοι ξέρουν, εκφράζουν μια ξινίλα στο πρόσωπο που συνοδεύεται από καούρα στο στομάχι. Τα έβαλε με όλους, συμπαίκτες και μη και τσακώθηκε σχεδόν με τους πάντες, επιτέθηκε με κακεντρεχή και σεξιστικά σχόλια που προκάλεσαν οργή και αντιμετώπισε με ειρωνεία κάθε άποψη που πήγαινε κόντρα στη δική του.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v