Με αυτό το ζώδιο σε ποια γειτονιά της Αθήνας να μείνω;

Πώς μπορούμε να το ξέρουμε αυτό, σε ακούμε να ρωτάς. Συγγνώμη, αλλά θα χρειαστεί να κλικάρεις για να μάθεις.

 

Με αυτό το ζώδιο σε ποια γειτονιά της Αθήνας να μείνω;

Πολλές φορές, στην ζωή ενός συντάκτη, έρχονται μέρες που είναι Παρασκευή. Και πολλές φορές τις Παρασκευές, στο τέλος της εργατομέρας μένει κάποιο κείμενο που δεν ξέρεις πώς βρέθηκε εκεί, ποιος το έβαλε στο πρόγραμμα, γιατί ξεκίνησες να το γράφεις στις πέντε παρά είκοσι.

Αυτό είναι ένα τέτοιο κείμενο. Και επειδή δεν πρόκειται να μπούμε στον κόπο να δικαιολογήσουμε αυτά που θα πούμε παρακάτω με αστρολογία, θα το ρίξουμε στην κωμωδία. Άρα αν είσαι άτομο που ούτως ή άλλως θεωρεί την αστρολογία μορφή κωμωδίας, αυτό το κείμενο θα σου αρέσει τόσο πολύ, που μετά θα σε κάνει να κλικάρεις και σε άλλα παράξενα ζωδιακά κείμενα που θα λινκάρουμε αποκάτω, ικανοποιώντας τον εγωισμό σου που πιστεύει ότι τα ζώδια είναι χαζά, καταστρέφοντας συνάμα και τον αλγόριθμο των διαφημίσεών σου για πάντα.

Σ' αγαπάμε.

Κριός
Είναι το πρώτο ζώδιο στην σειρά, συνεπώς θα τον στείλουμε να μείνει στην πρώτη γειτονιά που σκέφτεσαι μόλις πεις "Αθήνα". Την Ακρόπολη. Που, οκέι, την Ακρόπολη την ίδια σκέφτεσαι, αλλά όπως είπαμε δεν πρόκειται να μπούμε στον κόπο.

Ταύρος
Υπάρχει ήδη περιοχή που λέγεται Ταύρος, τι παραπάνω θες;

Δίδυμοι
Οι μεγαλύτεροι φασαίοι του ζωδιακού κύκλου ταιριάζουν τέλεια στην εξίσου φασαία (και εξίσου ακραία διπολική) γειτονιά της Κυψέλης.

Καρκίνος
Ερώτηση-παγίδα: ΔΕΝ υπάρχει κατάλληλο σημείο να μεγαλώσεις οικογένεια στην Αθήνα, και αυτό ήταν το μοναδικό κριτήριο που είχαμε για τον Καρκίνο. Οπότε δε ξέρουμε, συγγνώμη.

Λέων
Στην Ακρόπολη. Και αυτή τη φορά εννοούμε όντως πάνω στην Ακρόπολη. Θα μιλάει δέκα λεπτά με τους τουρίστες, θα τον βγάζουν δυο-τρεις φωτογραφίες λες και είναι μασκότ, έχεις καλύψει όλα του τα βασικά ένστικτα.

Παρθένος
Το ίδιο με τον Καρκίνο, αλλά χωρίς το κριτήριο της οικογένειας. Απλά είναι ενοχλητικοί γείτονες, οπότε δεν θα αναλάβουμε την ευθύνη να τους στείλουμε κάπου.

Ζυγός
Πού να βρεις κάπου χλιδή αλλά και λαϊκά; Ήρεμα μα όχι και μαμούχαλα. Βουνό αλλά και θάλασσα. Στο Παλαιό Φάληρο. Ναι, δεν είναι όλα αυτά τα πράγματα, αλλά είναι αρκετά μακριά για να σταματήσει να μας πρήζει με τα έτσι/γιουβέτσι του.

Σκορπιός
Αν υπάρχει μία γειτονιά που αξίζει σε αυτό το ζώδιο, είναι το Παγκράτι. Δεν εννοούμε από την άποψη κέντρου, φάσης, ποτού στο κράσπεδο έξω απ' το Τσέλσι χωρίς ντροπή. Εννοούμε ότι του αξίζει να ψάχνει τρεις ώρες να παρκάρει.

Τοξότης
Τρίτο ζώδιο της φωτιάς, ας πάει κι αυτό κοντά στην Ακρόπολη. Κουκάκι, συγκεκριμένα. Έχει άπειρα πράγματα για να κάνει ο Τοξότης εκεί και να νομίζει ότι συλλέγει μοναδικές εμπειρίες.

Αιγόκερως
Δεν τον ενδιαφέρει η περιοχή που θα μένει, τον ενδιαφέρει μόνο να μπορεί να σου φλεξάρει θέα στην Ακρόπολη.

Υδροχόος
Η Αθήνα, δυστυχώς, δεν έχει υπόγειες γειτονιές για να μην ενοχλούν κανέναν, συνεπώς θα τους προτείνουμε να σκεφτούν κάτι προς Κηφισιά... και μετά άλλα πενήντα, εκατό χιλιόμετρα πιο πάνω. Αντίο για πάντα.

Ιχθείς
Λάτρευαν τα παλιά Εξάρχεια. Θα λατρεύουν και τα Νέα Εξάρχεια (αυτά με το μετρό) επειδή οι Ιχθείς δεν το 'χουν και πολύ με κόνσεπτ όπως η ταξική αλληλεγγύη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v