Ο Τεντόγλου δημοπρατεί τα παπούτσια του για να βοηθήσει τους πληγέντες στην Τουρκία

Για άλλη μια φορά ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει το ελληνικό ίντερνετ να παραμιλά, συγκεντρώνοντας χρήματα για τα παιδιά στην Τουρκία.

Ο Τεντόγλου δημοπρατεί τα παπούτσια του για να βοηθήσει τους πληγέντες στην Τουρκία

Στο σημερινό επεισόδιο του «ο Μίλτος είναι πολύ κουλ» ο Ολυμπιονίκης του άλματος ανακοίνωσε πως θα δημοπρατήσει τα παπούτσια που φορούσε στο ακυρωθέν άλμα των 8,40 μέτρων, και θα διαθέσει τα έσοδα στα παιδιά που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό της Τουρκίας.

Για την περίπτωση που έχεις χάσει τα προηγούμενα επεισόδια, θυμίζουμε ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία ακύρωσε προχτές το άλμα του Τεντόγλου στα 8,40 μέτρα λόγω των παπουτσιών, τα οποία κρίθηκαν ακατάλληλα. Λίγες ώρες αργότερα, ο Μίλτος έσπασε ξανά το ρεκόρ, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος με ένα άλμα στα 8,41 μέτρα.

«Έχω πει στον Μίλτο να κρατήσουμε τα παπούτσια που του ακύρωσαν το άλμα, να τα βγάλουμε σε δημοπρασία, να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Πομάσκι, προπονητής του Τεντόγλου.

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter αποθέωσε και πάλι τον αθλητή, με σχόλια όπως «Ο Μίλτος ήρθε για να μείνει. Για να γράψει την δική του ιστορία και με τις επιδόσεις του και με την προσωπικότητα του. Σε πολύ νεαρή ηλικία έχει κατακτήσει τόσα πολλά, που νομίζω θα ξεπεράσει οποιονδήποτε άλλο Έλληνα αθλητή του στίβου» και «Πρότυπο αθλητή. Πρότυπο για τα παιδιά μας. Respect σε αυτόν τον τόσο νέο αλλά τεράστιο αθλητή».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v