«Ο άντρας μου είχε παράλληλη σχέση τα 4 από τα 5 χρόνια γάμου μας, αλλά τον συγχώρεσα»

Μια 26χρονη γυναίκα αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της παρότι ο σύζυγός της την απατούσε για τέσσερα χρόνια.

«Ο άντρας μου είχε παράλληλη σχέση τα 4 από τα 5 χρόνια γάμου μας, αλλά τον συγχώρεσα»

Η απιστία είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια που μπορούν να εμφανιστούν στη ζωή ενός ζευγαριού. Κάποιοι δεν την συγχωρούν ποτέ, ωστόσο άλλοι προτιμούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Αυτό αποφάσισε η 26χρονη Alexandrea Acevedo όταν έμαθε μέσω ενός μηνύματος ότι ο σύζυγος της την απατούσε για χρόνια. Η Alexandrea εξήγησε τους λόγους της απόφασής της αποκαλύπτοντας στο South West News Service ότι «Έψαξα το τηλέφωνό του -κάτι που συνήθως δεν κάνω- και βρήκα ένα μήνυμα με κάτι του τύπου “Γιατί νομίζεις ότι θα το μάθει;”.Αυτό αρκούσε για να τον αντιμετωπίσω».

Η 26χρονη έμεινε άγρυπνη κι ήταν πολύ ταραγμένη μέχρι να μιλήσει στον σύζυγό της.

«Στην αρχή υπήρχε πολύς θυμός και πόνος, πολλά συναισθήματα και πάντα έλεγα ότι η απιστία είναι για μένα αυτό που θα μας χώριζε και το ήξερε κι εκείνος. Τσακωνόμασταν πολύ και έπρεπε πραγματικά να του αποσπάσω την αλήθεια και όταν μου είπε την αλήθεια, του ζήτησα να φύγει αμέσως».

Ο σύζυγός της, Michael μιλώντας επί του θέματος είπε πως: «Δεν πίστευα ότι μπορούσα να κάνω τα πράγματα καλύτερα και η κατάστασή μου – με όλα αυτά τα άλλα πράγματα, όπως το ποτό – δεν ήταν καλή», ενώ ένιωθε σαν «εντελώς σκουπίδι». «Όμως ένα βράδυ παραλίγο να μεθύσω μέχρι θανάτου και ξαφνικά είχα μια στιγμή που ήθελα να θυσιάσω τα πάντα. Είναι σίγουρα αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο ή το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει ποτέ και είναι κάτι για το οποίο θα μετανιώνω για πολύ καιρό – αν όχι για πάντα», πρόσθεσε.

Πέρασε καιρός μέχρι η Alexandrea να συνειδητοποιήσει ότι όλα όσα συνέβησαν δεν ήταν δικό της λάθος. «Για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα, απλώς σταμάτησα να ψάχνω για λάθη στον εαυτό μου και σε εκείνον και σταμάτησα να ψάχνω λόγους για να νιώθω άσχημα στην κατάσταση και άρχισα να ψάχνω λόγους για να νιώθω καλά», δήλωσε σχετικά ενώ αναγνώρισε και τις προσπάθειες που έκανε ο σύζυγός της για να τα ξαναβρούν.

«Έχω στιγμές αδυναμίας, στιγμές που σκέφτομαι ότι μου έλεγε ψέματα για τόσο καιρό και τι τον εμποδίζει να το ξανακάνει; Αλλά δεν θέλει να τα παρατήσει και μου λέει ότι αν του δίνω μια ευκαιρία κάθε μέρα, θα συνεχίσει να μου αποδεικνύει ότι είναι εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν έμαθα για το αλκοόλ και τη σχέση, απλά σοκαρίστηκα και αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι πραγματικά χρειαζόταν κάποιον», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι πλέον προσπαθεί να σώσει το διαλυμένο γάμο τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v