Δικηγορίνα έγινε μπόντιμπιλντερ και viral στα 60 της

Μια εξηντάχρονη δικηγορίνα βάζει κάτω τρεις εικοσάρες με τη σωματοδομή της. Το μυστικό της; Σηκώνει βάρη.

Δικηγορίνα έγινε μπόντιμπιλντερ και viral στα 60 της

Μια δικηγόρος από τη Χαβάη έγινε αγνώριστη αφού αποφάσισε να ασχοληθεί με το bodybuilding στα εξήντα της χρόνια.

Η Ilene Block, η οποία είναι τώρα 63 ετών, ταλαιπωρούταν χρόνια με δίαιτες για να χάσει κιλά. Κάποια στιγμή αποφάσισε να το πάρει από την αρχή και να προσπαθήσει να τρώει κανονικά, χωρίς να ακολουθεί καμία δίαιτα

Ωστόσο, κάνοντας αυτό, πήρε 30 κιλά.

Όταν όμως είδε τις φωτογραφίες της Joan MacDonald, μιας 76χρονης αρχιτεκτόνισας στα social media, η Block αποφάσισε να αλλάξει το πλάνο της. Εμπνεύστηκε από την ιστορία της, και ξεκίνησε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης και διατροφής το 2020.

«Μέσα σε ένα χρόνο έχασα 20 κιλά και ένιωσα υπέροχα», δηλώνει. «Πάντα ήθελα να συμμετέχω σε ένα σόου bodybuilding, αλλά λόγω της πολυάσχολης καριέρας μου ως δικηγόρου και της ανατροφής των παιδιών μου, δεν μπορούσα ποτέ να δεσμευτώ να το κάνω στα 30 μου, καθώς η προετοιμασία είναι έντονη».

Με αφορμή το νέο πάθος της, η γυναίκα από το Μάουι της Χαβάης αποφάσισε να απευθυνθεί σε έναν προπονητή για να τη βοηθήσει να προετοιμαστεί για να αγωνιστεί σε σόου bodybuilding. Έκτοτε έχει αγωνιστεί όχι σε μία, αλλά σε δύο διοργανώσεις bodybuilding και σκοπεύει να συνεχίσει.

«Ακόμα και τώρα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κατάφερα», παραδέχεται. «Όταν περπάτησα στη σκηνή, με το μπικίνι μου, ποζάροντας και νιώθοντας αυτοπεποίθηση, σκεφτόμουν ‘το κάνω πραγματικά αυτό;’».

Προπονείται έξι φορές την εβδομάδα, δίνοντας έμφαση στην άρση βαρών, και μάλιστα υπερηφανεύεται ότι πριν ανέβει στη σκηνή για ένα από τα σόου της, ζύγισε εξήντα κιλά, όσα ζύγιζε δηλαδή και στον γάμο της όταν ήταν 20 χρονών.

Η ίδια, ελπίζει να αποτελέσει παράδειγμα για άλλες γυναίκες της ηλικίας της.

«Θέλω να αποδείξω ότι τα στερεότυπα δεν είναι αληθινά και ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν σε οποιαδήποτε ηλικία», δήλωσε.

Με πληροφορίες από NewYorkPost

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v