Καινοτομική τεχνολογία διευκολύνει την χρήση του Ford Puma

Η εφαρμογή FordPass επιτρέπει στον οδηγό να παραμένει ανά πάσα στιγμή συνδεδεμένος με το όχημά του.

Καινοτομική τεχνολογία διευκολύνει την χρήση του Ford Puma

Με το προηγμένο FordPass, ο οδηγός έχει συνεχώς επικοινωνία με το Ford Puma. Η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κρατά παντού και πάντα συνδεδεμένο τον οδηγό.

Παρέχει μια σειρά από έξυπνες δυνατότητες και λειτουργίες, όπως για παράδειγμα εκκίνηση του κινητήρα (για τις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο), απομακρυσμένο κλείδωμα /ξεκλείδωμα των θυρών και ειδοποιήσεις για την υγεία και την κατάσταση του αυτοκινήτου, καθώς και προγραμματισμό ραντεβού στο συνεργείο.

Σε έναν πιο ψηφιακό και πιο συνδεδεμένο κόσμο από ποτέ, η εφαρμογή έρχεται να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την προηγμένη και έξυπνη πλευρά των αυτοκινήτων Ford προσφέροντας αδιάλειπτη πρόσβαση σε δεδομένα του οχήματος, συνεχή ενημέρωση, αλλά και έλεγχο μιας σειράς σημαντικών λειτουργιών.

Προηγμένες δυνατότητες ελέγχου

Η εφαρμογή FordPass έχει σχεδιαστεί ώστε ο οδηγός να παραμένει ανά πάσα στιγμή συνδεδεμένος με το αυτοκίνητο, απολαμβάνοντας μια πλούσια σουίτα δυνατοτήτων και λειτουργιών.

Οι σημαντικότερες από αυτές είναι:

• Απομακρυσμένο κλείδωμα / ξεκλείδωμα: Μην αναρωτιέστε αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο σε περίπτωση που έχετε απομακρυνθεί από αυτό. Με το FordPass μπορείτε να το κλειδώσετε και να το ξεκλειδώσετε από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, συνεχίζοντας την ημέρα σας, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλειά του.

• Απομακρυσμένη εκκίνηση: Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα - στις εκδόσεις με το αυτόματο Powershift κιβώτιο ταχυτήτων - να εκκινήσετε τον κινητήρα από απόσταση, αλλά και να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό προκειμένου να αποψυχθεί το παρμπρίζ ένα κρύο πρωινό ή να ρυθμιστεί η θερμοκρασία στην καμπίνα στα επιθυμητά επίπεδα.

• SecuriAlert: Στη περίπτωση που ανιχνευθεί ξεκλείδωμα των θυρών ή και το άνοιγμά τους ακόμα και με το δεύτερο χειριστήριο, η εφαρμογή FordPass θα στείλει σχετική ειδοποίηση.

Φροντίδα

Η εφαρμογή FordPass προσφέρει επίσης μια πλούσια γκάμα λειτουργιών που φροντίζουν εσάς και το αυτοκίνητο.

Οι σημαντικότερες από αυτές είναι:

• Ειδοποιήσεις υγείας και κατάστασης οχήματος: Δείτε την κατάσταση υγείας του αυτοκινήτου με μια ματιά και λάβετε ειδοποιήσεις όταν τις χρειάζεστε μέσα από ακριβείς ενημερώσεις για ζωτικά θέματα, όπως η πίεση ελαστικών και τα επίπεδα υγρών του οχήματος.

• Ψηφιακή οδική βοήθεια: Επικοινωνήστε γρήγορα και εύκολα με τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας μέσα από τη εφαρμογή και παρακολουθήστε τη διαδρομή της προς εσάς. Στην οδική βοήθεια θα δοθεί η ακριβής τοποθεσία σας, καθώς και πληροφορίες για το αυτοκίνητο, ώστε να γνωρίζει από πριν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

• Εύκολο service: Η εφαρμογή, παρέχει χρήσιμες υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις για το service του αυτοκινήτου, ενώ συγχρόνως σας επιτρέπει τον προγραμματισμό του. Επίσης, διατηρεί ένα ψηφιακό αρχείο του ιστορικού των service.

Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο

Το FordPass παρέχει επίσης στον οδηγό τη δυνατότητα να επωφεληθεί χρησιμοποιώντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

• Διαδρομές: Συνδέοντας το FordPass μέσω AppLink μπορείτε να λαμβάνετε αναφορές, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα και να μειώνετε τις εκπομπές ρύπων, που αφορούν παραμέτρους όπως η κατανάλωση καυσίμου, οι προηγούμενες διαδρομές και οι οδηγικές σας συνήθειες και συμπεριφορές πίσω από το τιμόνι

• Υπηρεσία «Η Κίνηση Τώρα»: Η κίνηση είναι ένα συχνό φαινόμενο, αλλά οι καθυστερήσεις δεν είναι απαραίτητες. Μείνετε ένα βήμα μπροστά και αλλάξτε πορεία με την βοήθεια του FordPass, για μια πιο γρήγορη διαδρομή.

• Πληροφορίες Τοπικών Κινδύνων: Δωρεάν για τον πρώτο χρόνο ιδιοκτησίας, το σύστημα Local Hazard Information (LHI) χρησιμοποιεί μια ροή δεδομένων από συμπεριφορές άλλων συνδεδεμένων οχημάτων, ώστε να εντοπίζει τους κινδύνους πριν καν εμφανιστούν σε εσάς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v