Πολύς κόσμος και οπαδοί όλων των ομάδων στο τρισάγιο του Άλκη

Βαρύ ήταν το κλίμα στο τρισάγιο, ένα χρόνο μετά την δολοφονία του Άλκη, με τον κόσμο να συρρέει αφήνοντας λουλούδια και κεριά στο σημείο.

Πολύς κόσμος και οπαδοί όλων των ομάδων στο τρισάγιο του Άλκη

Ένας χρόνος έχει περάσει από την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Ένας χρόνος αφότου ένα αθώο παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στην είσοδο πολυκατοικίας στην Θεσσαλονίκη  υποκύπτοντας στα θανατηφόρα χτυπήματα που δέχτηκε με αιχμηρά αντικείμενα, ξύλα και λοστούς, επειδή υποστήριζε «λάθος» ομάδα.

Σήμερα, ο Α.Σ. Άρης, προγραμμάτισε τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού στις 11:00 το πρωί, στην οδό που πλέον φέρει το όνομά το,υ και στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Από νωρίς το πρωί στο σημείο της άγριας δολοφονίας, πλήθος κόσμου πέρασε αφήνοντας ένα λουλούδι, ένα σημείωμα ή ανάβοντας ένα κερί στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

Στο σημείο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Νοτοπούλου (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονικής), ο Πέτρος Λεκάκης (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Δήμου Θεσσαλονίκης), ο Νίκος Ζεϊμπέκης (αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης), αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Άρη και βετεράνων, του Α.Σ. Άρης, της ΚΑΕ Άρης και του τμήματος πυγμαχίας του ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ, Χρήστος Ταπούτος και Γιάννης Καστρίτης, αντίστοιχα, αλλά και ο Νίκος Γραβάνης, διευθυντής του Α.Σ Άρης.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v