Νέα BMW i7: Η απόλυτη αίσθηση ευεξίας

Το αμιγώς ηλεκτρικό πολυτελές sedan προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία, με καινοτόμες τεχνολογίες.

Νέα BMW i7: Η απόλυτη αίσθηση ευεξίας

Η BMW οδηγεί την πολυτελή κατηγορία σε μία νέα εποχή που θα διαμορφωθεί από καινοτομίες στους τομείς της βιωσιμότητας και της ψηφιοποίησης.

Με τη νέα BMW Σειρά 7, ο πιο επιτυχημένος κατασκευαστής πολυτελών οχημάτων στον κόσμο δημιουργεί τεχνολογίες που εξασφαλίζουν οδηγική απόλαυση, αξεπέραστη άνεση σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων και μία κορυφαία ψηφιακή εμπειρία.


Στο επίκεντρο αυτού του επαναπροσδιορισμού βρίσκεται η BMW i7. Το αμιγώς ηλεκτρικό πολυτελές sedan, είναι ένα πλήρως ενταγμένο μέλος στην οικογένεια του μοντέλου και δείχνει ξεκάθαρα ότι μία αποκλειστική οδηγική εμπειρία και η απόλυτη αίσθηση ευεξίας μέσα στο αυτοκίνητο, μπορούν να συνδυάζονται με μία αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στη βιωσιμότητα.

Κυρτή οθόνη
Καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως η οθόνη BMW Theatre Screen, η πολυαισθητηριακή εμπειρία οχήματος BMW iDrive με την τελευταία γενιά του λειτουργικού συστήματος BMW Operating System 8, καθώς και η κυρτή οθόνη BMW Curved Display και η λειτουργία Manoeuvre Assistant για αυτοματοποιημένη στάθμευση και ελιγμούς, υπογραμμίζουν τον προοδευτικό χαρακτήρα του πολυτελούς sedan.

Πέρα από το αυξημένο επίπεδο άνεσης και το μοναδικό σύστημα ψυχαγωγίας, η επιλογή Executive Lounge για τους πίσω επιβάτες με τη βελτιστοποιημένη θέση ανάκλησης του καθίσματος και τη νέα επένδυση εσωτερικού από δέρμα Merino/κασμιρένιο μαλλί της BMW Individual, συμβάλλει ουσιαστικά στη μεγιστοποίηση της ευεξίας μέσα στο αυτοκίνητο.

Νέα διάσταση στην ευρυχωρία

Η νέα γενιά πολυτελών sedan της BMW, εγκαινιάζει μία εντελώς νέα διάσταση στην ευρυχωρία. Αντίθετα με τις προκατόχους της, η θα διατίθεται σε όλο τον κόσμο αποκλειστικά ως μοντέλο με μακρύ μεταξόνιο που μεγιστοποιεί το χώρο στο πίσω τμήμα. Οι διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα της καθορίζονται από ειδικά χαρακτηριστικά σχεδίασης και εκδόσεις συστημάτων μετάδοσης κίνησης.

Η η νέα BMW i7 M70 xDrive (συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας στον κύκλο μέτρησης WLTP 26,4 – 21,2 kWh/100 χλμ., εκπομπές CO2 0 γραμ./χλμ. NEDC), έχει ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με δύο μοτέρ – στον εμπρός και τον πίσω άξονα. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης παράγει μέγιστη ισχύ πάνω από 600 ίππων και μέγιστη ροπή πάνω από 1.000 Nm. Το ισχυρότερο μοντέλο BMW για χρήση στο δρόμο επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ωρα σε λιγότερο από 4΄΄.

Ψηφιακή εμπειρία

Η οδηγική απόλαυση, η άνεση σε μεγάλες αποστάσεις και η εμπειρία χρήστη στη νέα BMW Σειρά 7, διαμορφώνονται σε μεγάλο βαθμό από τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της ψηφιοποίησης. Η νέα BMW Σειρά 7 προσφέρει στους πελάτες τη νέα, πολυαισθητηριακή εμπειρία οχήματος BMW iDrive, με την τελευταία γενιά του BMW Operating System 8. Με την πλήρως ψηφιακή κυρτή οθόνη BMW Curved Display, την καινοτόμα BMW Interaction Bar, τις βελτιωμένες δυνατότητες του BMW Intelligent Personal Assistant – συν τα πρόσθετα My Modes, την τελευταία έκδοση του BMW Head-Up Display και τη λειτουργία Augmented View που είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στην οθόνη πληροφοριών πίσω από το τιμόνι – ο διαισθητικός διάλογος μεταξύ του οδηγού και του οχήματος έχει φτάσει σε νέο επίπεδο.

Οι πίσω επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μία μοναδική προσφορά στον τομέα της ψυχαγωγίας με τη μορφή της νέας BMW Theatre Screen – μιας πανοραμικής οθόνης 31,3” σε διάταξη 32:9 και ανάλυση 8K, που εκτείνεται προς τα κάτω από την οροφή και μεταμορφώνει τη δεύτερη σειρά καθισμάτων σε αποκλειστικό ιδιωτικό σινεμά πάνω σε τροχούς. Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν YouTube video-on-demand streaming στην οθόνη ελέγχου για πρώτη φορά. Ένα σύστημα κεραίας συμβατό με 5G φροντίζει για συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v