Κούγιας: «Ο Λαζόπουλος έχει πεθάνει και δεν το ξέρει»

Mε σκληρά λόγια αναφέρθηκε στα σχόλια Λαζόπουλου για εκείνον ο Αλέξης Κούγιας, στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

Κούγιας: «Ο Λαζόπουλος έχει πεθάνει και δεν το ξέρει»

Η κόντρα Λαζόπουλου – Κούγια κρατάει… χρόνια, όμως από χθες τα αίματα άναψαν ξανά. Αρχικά, ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» σχολίασε την παραδοχή του Αλέξη Κούγια, ότι τον έδειρε.

«Αφού ομολογεί ο κ. Κούγιας ότι με έχει δείρει, χωρίς να του κάνω τίποτα. Τον ευχαριστώ πολύ που ομολογεί την πράξη του, την ανέντιμη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Εγώ διάλεξα έναν δρόμο να πάω από τις άκρες, εφόσον οι κεντρικές λεωφόροι είναι απαγορευμένες. Κι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα πάντα, ό,τι κι αν γίνει. Ανήκω στην τέχνη μου, στη δουλειά μου, ακούω συνέχεια βλακείες και να γράφονται και να λέγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Τα παραβλέπω όλα αυτά και μιλώντας στους ανθρώπους, που πάντα μιλούσα, τους λέω ότι εγώ ανήκω στο θέατρο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο ποινικολόγος, μιλώντας σήμερα στην ίδια εκπομπή σχολίασε:

«Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα; Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, με παρουσίαζε στραβό, με παρουσίαζε ανίκανο, με παρουσίαζε ανύπαρκτο δικηγόρο, είχε πει ότι λάθος άνθρωπο βρήκε η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με μένα».

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v