Έρχεται το ολοκαίνουργιο Renault Espace

H Renault αποκάλυψε ότι το νέο 5θέσιο και 7θέσιο SUV στην γκάμα της θα ονομάζεται Espace.

Έρχεται το ολοκαίνουργιο Renault Espace

Το Espace είναι ένα εμβληματικό όνομα που κάνει άμεσο το συσχετισμό του νέου SUV με τις 5 προηγούμενες γενιές του μοντέλου.

Το Νοέμβριο του 2023, η Renault θα γιορτάσει τα 40 χρόνια από το 1983, οπότε και παρουσιάστηκε το Espace ως concept car.

Πρόκειται για ένα διάσημο όνομα, τόσο στη Γαλλία όσο και σε παγκόσμια κλίμακα, οπότε και προκρίθηκε πολύ νωρίς στη διαδικασία ως η προφανής επιλογή για το όνομα του νέου 5θέσιου και 7θέσιου SUV της Renault.

Επίκαιρη και δημοφιλής επιλογή

Κάθε γενιά Espace εξελίχθηκε ώστε να εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών, γι’ αυτό και πάντα ήταν μία επίκαιρη και δημοφιλής επιλογή.

Σήμερα, το νέο Espace ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, καθιστώντας εαυτόν ως την επιτομή της αναγέννησης της Renault, ακολουθώντας τα χνάρια και μένοντας πιστό στις αξίες που ανέδειξαν και τις προηγούμενες γενιές του, παραμένοντας δηλαδή ένα άνετο, καινοτόμο αυτοκίνητο, που τοποθετείται ως η κορυφαία επιλογή στη γκάμα.

Επτά επιβάτες

Χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα CMF-CD της Συμμαχίας, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί μέχρι και 7 επιβάτες, με μεγάλη άνεση για μακρινά ταξίδια.

Το νέο Renault Espace θα αποκαλυφθεί σε παγκόσμια πρώτη την άνοιξη του 2023.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η ανανεωμένη εκδοχή της προηγουμένης γενιάς που κυκλοφόρησε το 2020.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v