Αγνώριστος έγινε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για την καινούρια του σειρά

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ εμφανίστηκε με αγνώριστο λουκ στα γυρίσματα της σειράς του ΗΒΟ, «The Sympathizer» κι εμείς ανυπομονούμε για την κυκλοφορία της.

Αγνώριστος έγινε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για την καινούρια του σειρά

Ο Iron Μan της καρδιάς μας, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ βρίσκεται αυτή την περίοδο σε γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη σειρά του ΗΒΟ, «The Sympathizer», στην οποία πρωταγωνιστεί. Η σειρά θα είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ που θα παρακολουθεί τις δυσκολίες ενός Γάλλο-Βιετναμέζου κουμουνιστή κατασκόπου κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών του πολέμου του Βιετνάμ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον εξορισμό του στις ΗΠΑ.

Το «The Sympathizer», είναι βασισμένο στο ομότιτλο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιέτ Ταν Νγκουιέν με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να υποδύεται «πέντε διαφορετικούς ρόλους».

Εκτός από τον γνωστό ηθοποιό στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Κιού Τσιν, Σάντρα Ο και Άλαν Τρ. ενώ γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στο Λος Άντζελες όσο και στην Ταϊλάνδη.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ο Ντάουνι Τζούνιορ εμφανίζεται με αραιά κόκκινα σγουρά μαλλιά και παραμορφωμένο λόγω μακιγιάζ πρόσωπο που τον κάνουν αγνώριστο.

Μάλιστα λίγες μέρες πριν ο ηθοποιός πόσταρε ένα video στο Instagram με τους δύο γιους του να ξυρίζουν το κεφάλι του, γράφοντας στην ανάρτηση: «Τα πράγματα που κάνουμε για τη δουλειά μας… και τα παιδιά μας».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v