7 πράγματα που δεν ήξερες για τον Αντίνοο Αλμπάνη

Ο Μιχάλης του Maestro είναι κάθε άλλο παρά άγνωστος για όσους βλέπουν ελληνική τηλεόραση και κινηματογράφο. Πάντα, όμως, υπάρχουν πράγματα που δεν ήξερες.

7 πράγματα που δεν ήξερες για τον Αντίνοο Αλμπάνη

Ο αγαπημένος ηθοποιός που εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και φίλησε τον παρουσιαστή της εκπομπής στο στόμα καταφέρνοντας να ρίξει για μια ακόμα φορά το ελληνικό ίντερνετ αποφοίτησε από την Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν το 2004, και έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο του το 2005 στη σειρά Μου Λείπεις του Alpha TV.

Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει για την μάχη του με τον καρκίνο, λέγοντας πως «τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος. Τώρα πια έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας και επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, με άλλο τρόπο, καλύτερα. Αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάει. Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο και είναι καλό να μην παραιτούμαστε».

Ο «Μιχάλης» του Maestro έκανε το καλοκαίρι μια απολαυστική ανάρτηση αφότου έπεσε θύμα διάρρηξης, στην οποία έγραφε τα εξής: ««Αγαπητέ άνθρωπε που με ακολουθείς, όπως έχεις καταλάβει είμαι σε διακοπές ωστόσο, αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός συμπεριλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις, μάθε πως στο σπίτι μου βρίσκεται το σκυλί μου που έχει τα νεύρα του από 4 μηνών όπως και η κυρία που το κρατάει, η οποία έχει και αυτή τα νεύρα της από τα 4 και ξέρει και ουνάγκι επίσης, να σε ενημερώσω πως το μοναδικό πράγμα αξίας στο σπίτι είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας που μου έδωσε το ‘92 στη γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα Ηλείας. Τέλος, να ξέρεις πως μένω πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού ο οποίος λογικά παρακολουθεί -νόμιμα- το κινητό σου και θα σε πιάσει. Ξανασκέψου το. Φιλικά, Αντίνοος».

Σχετικά με το ελληνικό #metoo και τον αντίκτυπό του στο ελληνικό θέατρο, ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε σχολιάσει: «Δεν θεωρώ ότι όσα ακούστηκαν γύρω από το θέμα του #metoo πλήγωσαν τον χώρο μας. Το θέατρο υπάρχει πάρα πολλά χρόνια και δε νομίζω ότι μπορεί να πληγεί από κανένα σκάνδαλο. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να κοιτάξουμε λίγο και τους εαυτούς μας στον καθρέφτη γιατί κακά τα ψέματα, δεν είμαστε όλοι τα καλύτερα παιδιά. Εύχομαι και ελπίζω αυτό το κίνημα να απλωθεί σε όλα τα επαγγέλματα».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κληθεί να κάνει στην καριέρα του ήταν η σκηνή του Maestro στην οποία θάβει την Μαρίκα, την σκυλίτσα του Μιχάλη τον οποίο υποδύεται. «Η πιο δύσκολη σκηνή. Θα είμαι για πολλά χρόνια θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για αυτό, για τη σκηνή που με έβαλε να θάψω το σκυλί», είπε συγκεκριμένα. «Δεν φτάνει που με βάζει στη διαδικασία να πενθήσω το σκυλί μου, πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα ανοίξω τον λάκκο και να το βάλω μέσα. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές στη διαδρομή μου. Μιλάμε για το δικό μου σκυλί. Οπότε, είχα μια άλλη σύνδεση για ό,τι συνέβαινε, ήταν μια πολύ δύσκολη και σκληρή στιγμή», συμπλήρωσε.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, όπου δεν διστάζει να μοιραστεί ακόμα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τους 110 χιλιάδες followers του. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή το Instagram του λογόκρινε γυμνή φωτογραφία, στην οποία στεκόταν στο πλάι χωρίς να φαίνονται πολλά, ο ηθοποιός είχε κάνει ένα post στο οποίο σχολίαζε την λογοκρισία γράφοντας «Καλωσήρθατε στο Ιράκ!».

Έξω από τα δόντια είχε μιλήσει παλιότερα και για τα reality στην ελληνική τηλεόραση: «Δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια του κόσμου. Η τηλεόραση είναι σαν ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο. Ενα mall. Το τι έχει αυτό το εμπορικό πολυκατάστημα, τι προϊόντα πουλάει, αν είναι όλα ισάξια και ισότιμα, δεν θα το κρίνω. Το mall κοιτάει το κέρδος. Το θέμα είναι τι προϊόν επιλέγει ο καθένας μας για να βάλει στη σκέψη του και την ψυχή του. Θέλει τη μυθοπλασία; Θέλει τα ριάλιτι; Και εγώ πολλές φορές απορώ πόση σαχλαμάρα, πόσο τίποτα, πόσο ακόμη μηδενικό χωράει στο κεφάλι μας. Μας εκπροσωπεί αυτό το προϊόν; ΟΚ, μια τηλεόραση είναι πολυθεματική. Το θέμα είναι σε τι ποσότητα -για να γίνω και λίγο κυνικός- καταναλώνουμε τη σαχλαμάρα… Γιατί αν το δούμε κοινωνικά το θέμα, πόσο πολύ διαφέρουμε ως κοινωνία από αυτό που σε μεγάλες δόσεις καταναλώνουμε; Είμαστε διαφορετικοί από αυτό που καταναλώνουμε ή μήπως μοιάζουμε με αυτό που καταναλώνουμε».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v