Λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Οι Αιγόκεροι είναι ένα ζώδιο πολύ παρεξηγημένο, και περίεργα παρεξηγημένο. Εμείς θα σου πούμε μερικές αλήθειες όμως.

 

Λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τους Αιγόκερους: Ο κόσμος δεν ξέρει αρκετά για αυτούς. Και αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις, αλλά όχι ακριβώς στις σωστές παρεξηγήσεις. Επειδή αυτά που ο κόσμος πιστεύει πως είναι τα ελαττώματα του Αιγόκερου... όχι, παιδιά, σόρι, έχει κι άλλο πάτο το πηγάδι, αλλά το θέμα είναι πως σε όλο τον ζωδιακό κύκλο δεν υπάρχει πηγάδι πιο ανεξερεύνητο.

Άφησέ μας να σε οδηγήσουμε, λοιπόν.

*Αρχικά, το κλισέ ότι είναι εργασιομανείς δεν ισχύει. Οι εργασιομανείς άνθρωποι κρύβουν κάτι πίσω από την δουλειά τους. Οι Αιγόκεροι απλώς γουστάρουν την τρεχάλα. Θέλουν να δουλεύουν για να νιώθουν χρήσιμοι. Αν πιστεύεις το κλισέ για την εργασιομανία του Αιγόκερου, στην πραγματικότητα πιστεύεις πως κάποιος συγκεκριμένος Αιγόκερως γουστάρει την δουλειά περισσότερο απ' ό,τι γουστάρει εσένα.

*Ποιον γουστάρει όμως; Η απάντηση είναι "δυνητικά τους πάντες". Αν είσαι χαλαρός και μπαίνεις στον κόπο στις νέες σχέσεις σου να σωπαίνεις πού και πού για να καταλάβεις πώς λειτουργεί ο άλλος, ο Αιγόκερως θα σε ανταμείψει με ένα σούπερ περίπλοκο σχεδιάγραμμα των σκέψεών του. Καλωσόρισες, ώρα να γνωρίσεις έναν σούπερ ιδιαίτερο άνθρωπο.

*Η μεγαλύτερη παρεξήγηση που παίζει σχετικά με τους Αιγόκερους είναι ότι δεν έχουν χιούμορ. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ξανά, πρέπει να δώσεις χρόνο για να ξεδιπλωθεί ο άλλος, αλλά θα σε εκπλήξει με το πόσο ακραίο χιούμορ μπορεί να κάνει. Που μας φέρνει στο επόμενο...

*...Μάλλον θα έχεις παρατηρήσει το μοτίβο "Δίνεις στον Αιγόκερω χρόνο, ο Αιγόκερως αποκαλύπτεται". Που εντάξει, όλοι οι άνθρωποι, δεν είναι πως ανακαλύφθηκε ο τροχός εδώ πέρα, αλλά οι Αιγόκεροι το ενσωματώνουν αυτό 100%. Που σημαίνει ότι μόλις βρουν ένα άτομο που μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα μπροστά του, ο ενθουσιασμός τους είναι ειλικρινέστατος.

*Αρκετή επένδυση χρόνου ξεκλειδώνει το αμέσως επόμενο επίπεδο, αυτού του Μπούφου. Περίμενες ποτέ ότι ο Αιγόκερως θα έχει τέτοια προσωπικότητα; Είναι από τους ανθρώπους που θα πάρουν τις πιο δωδεκάχρονες ιδέες που μπορείς να τους πετάξεις και θα πουν "Ναι, είμαι μέσα". Και ακριβώς επειδή έχουν πολύ καλό έλεγχο πάνω στο πόσο συχνά βγαίνει το δωδεκάχρονο από μέσα τους, μάλλον έχουν καταφέρει να μαζέψουν και αρκετές ενήλικες γνώσεις (και κεφάλαιο) για να κάνουν τις δωδεκάχρονες φαντασιώσεις τους πραγματικότητα.

*Όλα αυτά για να σου πούμε επίσης πως κατά βάθος όλοι οι Αιγόκεροι είναι νέρντουλες. Αν όχι με τα κλασικά νερντ πράγματα, σίγουρα θα έχουν αναπτύξει νερντ σχέση με κάτι.

*Τέλος, ένα πράγμα που πρέπει να θυμάσαι για τους Αιγόκερους είναι το εξής: Δεν τους αρέσει να παίζουν με τα συναισθήματα των άλλων. Προτιμούν την άμεση επικοινωνία, την σκληρή αλήθεια, όλα αυτά. Ένα μπόνους του να είσαι από την φύση σου λίγο σκληρόπετσος είναι ότι τα άμεσα χτυπήματα δεν αφήνουν σημάδια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v