Σε αυτά τα εστιατόρια τα παιδιά δε θα βαρεθούν λεπτό

Θες να πας για φαγητό με τα πιτσιρίκια και να περάσουν τέλεια παίζοντας και συμμετέχοντας σε εργαστήρια; Σου έχουμε τις καλύτερες και πιο νόστιμες διευθύνσεις.

Σε αυτά τα εστιατόρια τα παιδιά δε θα βαρεθούν λεπτό

Το φαγητό με τα πιτσιρίκια είναι οικογενειακή στιγμή, αλλά μπορεί να γίνει και… βραχνάς. Αν όμως υπάρχει  κάτι να τα απασχολεί και μάλιστα δημιουργικά, όπως ένας παιδότοπος, μια παιδική χαρά ή ένα εργαστήρι;Γιατί όχι;

Δες παρακάτω μερικές νόστιμες διευθύνσεις που προσφέρουν επιλογές απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους.

Oliver Family House

Λεωφόρος Δημ. Αγγέλου Μεταξά 39, Εμπορικό Κέντρο Plaza, Γλυφάδα, τηλ: 210 8986066

Ο πολυχώρος με σήμα τον παπαγάλο, συμπληρώνει οκτώ χρόνια στον κήπο του εμπορικού κέντρου Plaza και πάει την απασχόληση των παιδιών ένα βήμα παραπέρα από τον απλό παιδότοπο. Εδώ θα βρεις νοστιμότατα πιάτα και σνακ για να απολαύσεις με την ησυχία σου, ενώ τα πιτσιρίκια με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών ασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες με στόχο τόσο την ψυχαγωγία τους, όσο και την έκφραση δεξιοτήτων. Ενδεικτικά, τα παιδιά μπορούν να μάθουν να φροντίζουν ένα φυτό, να φτιάχνουν δικές τους κατασκευές ακόμη και να ζωγραφίζουν…στον τοίχο, ενώ εσύ δοκιμάζεις ποικιλίες από finger food, σαλάτα με πέννες και στήθος κοτόπουλο, τορτίγιες με παναρισμένο κοτόπουλο και παρμεζάνα, Mini cheeseburger με βιολογικό μοσχαρίσιο κιμά, αυθεντική ιταλική καρμπονάρα και άλλα τέτοια ωραία. Λογαριασμός στα 20€/ άτομο, με κρασί – δες το μενού εδώ

Bella Vespa

Κύπρου 11, Γλυφάδα, τηλ.: 210 8982880

Στιλάτο, χαλαρό, με όμορφη μουσική και έναν φωτεινότατο παιδότοπο, το ιταλικό εστιατόριο συνδυάζει λαχταριστή ιταλική κουζίνα με γνήσια ιταλική πίτσα και ολόφρεσκα ζυμαρικά με έναν όμορφο παιδότοπο που θα κρατήσει τα πιτσιρίκια απασχολημένα τα Σαββατοκύριακα. Σημείωσε πως ο παιδότοπος διαθέτει εξειδικευμένο παιδαγωγό, ενώ συχνά πυκνά διοργανώνονται διάφορα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για μικρά και νεαρής ηλικίας παιδιά. Στα του φαγητού τώρα, στον κατάλογο θα βρεις μεταξύ άλλων Carpaccio Μόσχου με πεκορίνο και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών, πίτσα Μελιτζάνα με κρέμα μελιτζάνας με μασκαρπόνε, καραμελωμένο κρεμμύδι και  τυρί μετσοβόνε, Σπεκ με κρέμα μασκαρπόνε, μανιτάρια και φρέσκια τρούφα, Spaghetti alla chitarra με τομάτα, μοτσαρέλα και λάδι βασιλικού και Κριθαρότο Γαρίδας με γαρίδες, τσορίθο, βασιλικός και ζωμό καραβίδας. Λογαριασμός στα 25-30€ το άτομο, με ποτήρι κρασί.

Το Χρυσό Βαρέλι

Φυλής 49, Χασιά, τηλ: 21 0241 1139

Ξεμακραίνουμε λίγο, για να πάμε στην δημοφιλή στους καλοφαγάδες Χασιά. Αν για κάτι φημίζεται η περιοχή, αυτό είναι για τα νοστιμότατα παϊδάκια της. Αν για κάτι φημίζεται το Χρυσό Βαρέλι, είναι, εκτός από τα κοψίδια του, ο εσωτερικός παιδότοπός του. Στα του καταστήματος, το Χρυσό Βαρέλι διαθέτει ευρύχωρες σάλες με ρουστίκ διάκοσμο, ευχάριστη ατμόσφαιρα και σούβλες που γυρίζουν αργά και σταθερά για να σου έρθει το έδεσμα λουκούμι. Εδώ θα δοκιμάσεις μοσχαρίσιο φιλέτο με πατάτες τηγανιτές, χοιρινή μπριζόλα, κατσικάκι γάστρας, αρνίσιο συκώτι ζουμερό, αλλά και ωραία ορεκτικά τηγανιτά και μη, όπως κολοκυθοκεφτέδες, σαγανάκι, τζατζικάκι, φέτα βαρελίσια και τυροκαυτερή για να βουτήξεις ψωμάκι. Οι τιμές κυμαίνονται στα 17-25 ευρώ κατ’ άτομο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v