Παρουσίαση του Βιβλίου «Γυναικεία υπόθεση 2 – Φίλια πυρά» των Λένα Μαντά & Κλαίρη Θεοδώρου από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 20:30, στο Public café Συντάγματος.

Παρουσίαση του Βιβλίου «Γυναικεία υπόθεση 2 – Φίλια πυρά» των Λένα Μαντά & Κλαίρη Θεοδώρου από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Μια φιλία χρόνων που καταλήγει σε μια ακόμη μεγάλη συνεργασία. Η Λένα Μαντά και η Κλαίρη Θεοδώρου, μας προσκαλούν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Public café Συντάγματος για την παρουσίαση του δεύτερου αστυνομικού τους μυθιστορήματος με τίτλο «Γυναικεία υπόθεση 2 – Φίλια πυρά» και υπόσχονται να μας αφήσουν με κομμένη την ανάσα!

Λίγα λόγια για το Βιβλίο:

Σεζόν 1η, Επεισόδιο 1

Το παγόνι, η αλεπού, το φίδι, το γουρούνι, η καμηλοπάρδαλη και ο λύκος…

Έξι νεαρά αγόρια με κωδικές ονομασίες ζώων εγκλωβισμένα σε μια «Κιβωτό», παραδομένα στα χέρια ενός σύγχρονου Νώε… αλλιώς. Σκοπός αυτή τη φορά δεν είναι ούτε η διάσωση ούτε η διατήρηση του «είδους» τους. Σκοπός είναι η εξάλειψή τους: σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με πανελλαδική εμβέλεια. Σύντομα αποκαλύπτεται η αληθινή τους φύση, ο λόγος για τον οποίο έχουν παγιδευτεί στον ιστό της αράχνης.

Η Νόρα Δενδρινού και ο Νικόλας Παναγιωτίδης αναλαμβάνουν την υπόθεση. Μαζί τους, αυτή τη φορά η Σαβίνα Μαρνέρη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο Μιχάλης Ορφανός από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Φίλοι ή εχθροί; Θύματα ή θύτες; Ένοχοι ή αθώοι; Ζωντανοί ή νεκροί;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v