«Λήστεψα για να πληρώσω την κηδεία της μάνας μου»

Στην άθλια οικονομική του κατάσταση αναφέρθηκε σε απολογία του ο 53χρονος εν ενεργεία συνταγματάρχης που λήστεψε τράπεζα στην Αργυρούπολη.

«Λήστεψα για να πληρώσω την κηδεία της μάνας μου»

Στα χέρι της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο 53χρονος συνταγματάρχης που έκανε ληστείες υπό την απειλή ψεύτικης χειροβομβίδας, με πιο πρόσφατη αυτή σε τράπεζα της Αργυρούπολης χθες.

Ο συνταγματάρχης συνελήφθη χθες στη Δάφνη, λίγο μετά τη ληστεία που έκανε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη και όπως φάνηκε, είχε διαπράξει και άλλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας, στη Νέα Σμύρνη, επίσης με την απειλή της ψεύτικης χειροβομβίδας, αλλά και ακόμη μια ληστεία τράπεζας στο Παλαιό Φάληρο.

Μέσα από τη δικογραφία και την κατάθεση του που παρουσιάζει το protothema.gr, ο κατηγορούμενος δήλωσε πως ό,τι έκανε το έκανε επειδή βρισκόταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

«Ό,τι έκανα το έκανα για να στηρίξω την οικογένειά μου και επειδή ήμουν σε οικονομικό αδιέξοδο. Με έπνιγαν τα χρέη. Έκανα τις ληστείες για να ξεχρεώνω αυτά που χρωστούσα. Ζήτησα μέχρι και δανεικά για την κηδεία της μητέρας μου για να φανταστείτε σε τι άσχημη οικονομική κατάσταση ήμουν. Ζήτησα δανεικά από γνωστούς και συγγενείς μέχρι και την υπηρεσία μου αλλά δεν προσφέρθηκε κανείς να με βοηθήσει. Πήρα τηλέφωνο τη θεία μου να ζητήσω δανεικά για την κηδεία της μητέρας μου μου είπε ότι δεν είχε να μου δώσει για το λόγο αυτό πήγα στην τράπεζα και την λήστεψα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v