Αυτό το χωριό το νοικιάζεις ολόκληρο με 6 ευρώ!

Αν σου βρίσκονται 6 ευρώ τότε μπορείς να ταξιδέψεις στην Ιταλία και να νοικιάσεις ένα ολόκληρο χωριό για πάρτη σου και μόνο.

Αυτό το χωριό το νοικιάζεις ολόκληρο με 6 ευρώ!

Αν σου λέγαμε πως με μόλις 6 ευρώ θα μπορούσες να νοικιάσεις ένα πανέμορφο και πολύ γραφικό ιταλικό μεσαιωνικό χωριό και να διανυκτερεύσεις εκεί, μάλλον θα πέρναγες για τρελούς και με το δίκιο σου.

Παρόλα αυτά η εταιρεία που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις κρατήσεις στο Πετριτόλι Ιταλίας φαίνεται να έχει άλλη άποψη. Το Πετριτόλι που λες είναι ένα πανέμορφο χωριό που βρίσκεται σε μια παρθένα περιοχή της Ιταλίας, με τα βουνά και τη θάλασσα να φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό για διακοπές.

 «Το χωριό είναι ένας κρυμμένος θησαυρός, που δεν θυμίζει σε τίποτα τους τυπικούς τουριστικούς προορισμούς. Πηγαίνοντας εκεί νιώθεις ντόπιος στη στιγμή, με φιλόξενους οικοδεσπότες που είναι πραγματικά χαρούμενοι που σε υποδέχονται», γράφεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του GroupAccommodation.com.

Αν θες να προχωρήσεις σε κράτηση του χωριού και των 98 υπνοδωματίων που διαθέτει πρέπει να βγάλεις 6 ευρώ από το πορτοφόλι σου για κάθε βράδι αλλά και για κάθε άτομο που θα μείνει μαζί σου εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κρατήσεις πρέπει να ξεκινούν σίγουρα από τρεις και να φτάνουν έως και τις επτά διανυκτερεύσεις.

Αν δεν έχεις ακόμη πειστεί, τότε καλό είναι να γνωρίζεις ότι το κατάλυμα περιλαμβάνει το κάστρo Palazzo Mannocchi, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στη γύρω ύπαιθρο, ενώ διαθέτει πισίνα και πανέμορφους κήπους. Στα κομφόρ του χωριού συμπεριλαμβάνονται το μπαρόκ θέατρο Ίριδα, καθώς και ένα γοητευτικό ρωμαϊκό κελάρι με θολωτές οροφές, αίθουσες περίτεχνα ζωγραφισμένες και υπέροχες πλατείες, που μπορείς να επισκεφθείς μαζί με την παρέα σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v