Κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ περιμένουν τα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη

Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια πήραν θέση στα ΕΛΤΑ της χώρας και ανυπομονούν να λάβουν τα φετινά γράμματα για τον Άγιο Βασίλη.

Κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ περιμένουν τα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη

Θυμάσαι όταν ήσουν παιδί και κάθε χρόνο τέτοια περίοδο έψαχνες τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ για να στείλεις το δικό σου γράμμα στον Άγιο Βασίλη; Σου έχουμε καλά νέα. Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τρέχουν την καμπάνια «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη»

Τα ξωτικά των ΕΛΤΑ έχουν ξεκινήσει ήδη να μαζεύουν για 31η συνεχόμενη χρονιά, τα πρώτα γράμματα κι αναμένουν και τα επόμενα.

«Αλλά ακόμα και αν αγαπημένος Άγιος δεν καταφέρει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, υπάρχει τρόπος να λάβετε, εκ μέρους των ΕΛΤΑ, μία μικρή έκπληξη: Ένα αισιόδοξο μήνυμα σε μία όμορφη απαντητική κάρτα και κάποιο φιλοτελικό αντικείμενο για τη συλλογή σας», γράφεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Αξίζει να τονίσουμε εδώ πως απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσει το γράμμα εκεί που πρέπει, σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ, είναι να έχουν γραφτεί σωστά και καθαρά τα στοιχεία έξω από τον φάκελο, στη θέση του αποστολέα (πλήρες ονοματεπώνυμο και ταχυδρομική διεύθυνση στο πάνω αριστερό μέρος του φακέλου).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v