Εύκολη η απόκτηση του νέου Ford Explorer Plug-In Hybrid

Χάρη στη νέα πλατφόρμα της Ford, οι υποψήφιοι αγοραστές του νέου Explorer Plug-In Hybrid, επιλέγουν την έκδοση που επιθυμούν και τη διαμορφώνουν πλήρως.

Εύκολη η απόκτηση του νέου Ford Explorer Plug-In Hybrid

Η Ford Motor Ελλάς, συνεχίζει να καινοτομεί και να διαμορφώνει τα πρότυπα στην αγορά διευρύνοντας το ταξίδι online υπηρεσιών που ξεκίνησε με τη Mustang Mach-E και συνεχίζεται τώρα με τη δυνατότητα επιλογής, διαμόρφωσης και διαδικτυακής παραγγελίας του νέου Ford Explorer Plug-In Hybrid.

Η νέα, λειτουργική διαδικτυακή πλατφόρμα online παραγγελιών που μπορεί εύκολα να βρει κανείς στο www.ford.gr προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές του νέου Explorer Plug-In Hybrid, τη δυνατότητα να επιλέξουν την έκδοση που ακριβώς επιθυμούν και να τη διαμορφώσουν πλήρως, ενώ στη συνέχεια να την παραγγείλουν online.

Παράδοση στο σπίτι

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αναζήτησης από το πανευρωπαϊκό απόθεμα οχημάτων, η παράδοση του οχήματος στον Έμπορο Ford ή στο σπίτι του πελάτη, ακόμα και η ευκαιρία να ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου.

Η online πλατφόρμα προσφέρει επίσης την ευκαιρία να  προγραμματίσουν την παράδοση και να ενημερωθούν για την πορεία της παραγγελίας τους.

Υπερθεματίζοντας στον πρωταγωνιστικό ρόλο του διαδικτύου στη σύγχρονη εποχή, η Ford Motor Ελλάς δεν σταματά να εξελίσσει και να αναβαθμίζει τις online υπηρεσίες της δίνοντας ξεχωριστή έμφαση και στον τομέα του e-commerce.

Καινοτόμες λειτουργίες

Οι κορυφαίες διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας για το νέο Explorer Plug-In Hybrid περιλαμβάνουν επίσης πολλές ακόμα δυνατότητες και καινοτόμες λειτουργίες.

Σε περίπτωση που ο υποψήφιος αγοραστής επιθυμεί να διαθέσει το παλιό του αυτοκίνητο για ανταλλαγή, η online πλατφόρμα διαμόρφωσης και παραγγελίας για το νέο Explorer Plug-In Hybrid σας επιτρέπει με εύκολα βήματα να ενημερώσει τον Έμπορο Fοrd. Το μόνο που έχει να κάνει σε αυτό το στάδιο είναι απλά να καταγράψει μέσα από συγκεκριμένα πεδία τα στοιχεία του μεταχειρισμένου οχήματός ώστε ο Έμπορος Ford να προχωρήσει στην εκτίμηση της αξίας του.

Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω, καθώς μπορείτε να προγραμματίσει ακόμη και το χρόνο παράδοσης του νέου αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, όταν το Explorer Plug-In Hybrid φτάσει στον Έμπορο Ford, θα λάβει μία σχετική ειδοποίηση και στη συνέχεια μπορεί να προγραμματίσει  τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί η παράδοσή του χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του Λογαριασμού Ford.

Επίσης, από τη στιγμή που θα κάνει την παραγγελία, μπορεί να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες όσο και χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία της μέσα από ηλεκτρονική αλληλογραφία. Οι ειδοποιήσεις που μπορούν να ληφθούν αφορούν μεταξύ άλλων τόσο το στάδιο παραγωγής του αυτοκινήτου σας, αλλά και την παρακολούθηση της πορείας του μέχρι την άφιξη του στην Ελλάδα αλλά και την πρώτη περίοδο χρήσης.

Τα 10 στοιχεία που κάνουν το Ford Explorer Plug-In Hybrid να ξεχωρίζει:

• Ηλεκτροκίνηση για 7 επιβάτες. Χρησιμοποιώντας ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης, το νέο Explorer PHEV μπορεί να ταξιδέψει έως και 48 km (WLTP) μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, ενώ μεταφέρει άνετα 7 άτομα.

• Χώροι και δύναμη. Με ισχύ 457 ιππους, το Explorer PHEV είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 6΄΄. Διαθέσιμο είναι και το ειδικό πρόγραμμα Sport για βελτιωμένη οδηγική απόλαυση.

• Ενέργεια για όλους τους επιβάτες. Πέντε παροχές ρεύματος των 12 volt, τέσσερις θύρες USB και μία ασύρματη επιφάνεια φόρτισης διευκολύνουν τους επιβάτες να διατηρούν φορτισμένα εν κινήσει τα smartphone, τα tablet και άλλες συσκευές τους.

• Εύκολη ρυμούλκηση. Συνδυάζοντας την ισχύ ενός βενζινοκινητήρα με την εκείνη ενός ηλεκτροκινητήρα, το νέο Explorer PHEV μπορεί να ρυμουλκήσει έως 2.500 κιλά, χάρη στο πρόγραμμα λειτουργίας Tow/Haul που προσφέρει στον οδηγό απόλυτο έλεγχο και εμπιστοσύνη.

• Το νέο Explorer PHEV διαθέτει ένα σύστημα ήχου της B&O με απόδοση 980 watt, κεντρική οθόνη αφής 10,1 ιντσών, ηλεκτρονικό έλεγχο της θερμοκρασίας τριών ζωνών, Active Park Assist 2, Adaptive Cruise Control με Stop & Go, ηλεκτρικά εμπρός καθίσματα και μόντεμ FordPass Connect.

• Έτοιμο για περιπέτεια. Το νέο Explorer PHEV χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες Trail, Slippery και Deep Snow/Sand μέσω του Terrain Management System, μπορεί να κινηθεί άνετα ακόμα και στις πιο δύσκολες επιφάνειες, ακόμη και στο ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας EV Now.

• Τα μεγαλύτερα σε μέγεθος οχήματα μπορεί να αγχώνουν τον οδηγό κατά τη διαδικασία της στάθμευσης. Για το λόγο αυτό, η τεχνολογία Active Park Assist 2 του νέου Explorer PHEV επιτρέπει το αυτοματοποιημένο παρκάρισμα σε παράλληλους και κάθετους χώρους στάθμευσης. Το Park-out Assist βοηθά επίσης και κατά την έξοδο από χώρους στάθμευσης.

• Τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα, αεριζόμενα και διαθέτουν και ηλεκτρική ρύθμιση, ενώ εκείνα της δεύτερης σειράς είναι επίσης θερμαινόμενα. Τα καθίσματα της τρίτης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν ή να επανέλθουν στην αρχική τους θέση με το πάτημα ενός κουμπιού.

• Το Explorer PHEV δίνει στους οδηγούς τον έλεγχο της ηλεκτρικής ισχύος επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα EV Now, EV Later, EV Auto και EV Charge. Επιλέξτε πότε θα χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα οδήγησης μηδενικών εκπομπών, πότε θα εξοικονομήσετε ενέργεια για χρήση σε μεταγενέστερο χρόνο, πότε θα αφήσετε το όχημα να αποφασίσει μόνο του και πότε θα φορτίσετε την μπαταρία την ώρα που κινήστε.

• Κάθε κάθισμα του νέου Explorer PHEV παρέχει περίπου 1 μ. χώρο μεταξύ της βάσης του και της οροφής - έτσι ακόμα και επιβάτες με ύψος μπασκετμπολίστα μπορούν να νιώσουν άνετα. Με τα πέντε πίσω καθίσματα πλήρως αναδιπλωμένα, το Explorer PHEV προσφέρει ένα χώρο φόρτωσης με χωρητικότητα έως και 2.274 λίτρα – τιμή που ισοδυναμεί με περισσότερες από 10 μπανιέρες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v