Ελπίδα: «Γλίτωσα τον θάνατο παρά τρίχα»

Η Ελπίδα εμφανίστηκε στο «Παμε Δάναη» όπου και μίλησε για την καριέρα της αλλά και τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα.

Ελπίδα: «Γλίτωσα τον θάνατο παρά τρίχα»

Η Ελπίδα δεν συνηθίζει να εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση. Παρόλα αυτά έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μιλώντας για την καριέρα αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Ο αδελφός μου φοβήθηκε όταν βγήκα να δουλέψω βράδυ, αλλά ο πατέρας μου του είπε “αναλαμβάνω εγώ, γιατί η Ελπίδα πάει στη δουλειά της και γυρίζει στο σπίτι”» δήλωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια για τα πρώτα της βήματα, ενώ αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον Χούλιο Ιγκλέσιας είπε: «μπορεί και να ήμουν Ελπίδα Ιγκλέσιας σήμερα».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις συνεργασίες της καριέρας της η Ελπίδα δήλωσε ότι «μου την έχουν φέρει πισώπλατα στη δουλειά, να έχω επιλέξει να πω ένα τραγούδι εγώ και να το λέει τελικά ένας άλλος και μάλιστα στην ίδια εταιρεία. Είχα συνεργαστεί με τον Μπιθικώτση, τον Διονυσίου, τον Βοσκόπουλο, τον Νταλάρα, τον Πάριο. Ο Βοσκόπουλος ήταν γλυκούλης, ένα καλό μεγάλο παιδί. Τώρα γνώρισα καλυτέρα την Άντζελα Γκερέκου και είδα ότι είναι ένας καταπληκτικός, κάλος, μορφωμένος άνθρωπος με επίπεδο».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φυλάκισή της την περίοδο της Χούντας, λέγοντας πως: «το 1969 με έστειλαν στη φυλακή, γιατί τραγουδούσα ένα τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη, με φίλους, καθώς πηγαίναμε με πούλμαν εκδρομή στη Χαλκίδα. Υπήρχε συνοδός του κράτους στο πούλμαν, με πήγαν στο Καπανδρίτι, μείναμε τρία βράδια στο κρατητήριο και δικάστηκα στο στρατοδικείο τρία χρονιά με αναστολή».

Τέλος, μίλησε και για μια σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της: «Έπαθα ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο και με γλύτωσαν πάρα τρίχα. Συμπωματικά ερχόταν στο σπίτι η κοπέλα που με βοηθούσε, της είπα ότι δεν ένιωθα καλά, είχα πίεση, έτρεμα, είχα φρικτό πόνο στο στήθος, άλλα κι εκείνη δεν κατάλαβε. Τηλεφώνησα στο γιατρό, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν έμφραγμα κι έστειλε ασθενοφόρο, γλύτωσα στο πάρα πέντε, τα παιδιά μου έκλαιγαν, νόμισαν ότι έφυγα».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v