Καλεσμένη σε γάμο ξεσηκώνει αντιδράσεις για τα ρούχα της - «Η επίθεση ξέφυγε από τον έλεγχο» λέει

Το ίντερνετ είναι ένα μέρος γεμάτο απόψεις άγνωστων ανθρώπων, και οι influencers δεν ξεφεύγουν από τις επικρίσεις. Η 33χρονη Lacey, όμως, είχε πληρωμένη απάντηση.

Καλεσμένη σε γάμο ξεσηκώνει αντιδράσεις για τα ρούχα της - «Η επίθεση ξέφυγε από τον έλεγχο» λέει

Αντιδράσεις από τους followers της δέχτηκε η Lacey Jade Christie από τη Μελβούρνη, όταν πόσταρε στα social media το φόρεμα που επέλεξε για να πάει καλεσμένη σε γάμο. Εκείνη βέβαια δεν πτοήθηκε, και απάντησε αποστομωτικά.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως το φόρεμα ήταν «φτηνιάρικο» και «υπερβολικά αποκαλυπτικό» με την ίδια, να απαντά μέσω του news.com.au ότι οι άνθρωποι «βιάστηκαν πολύ για να κρίνουν».

Η Lacey, που δηλώνει body-positive μοντέλο και influencer, δήλωσε συγκεκριμένα: «Πιστεύω ότι είναι πραγματικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι άνθρωποι μπορεί να δουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο ενός αγνώστου στο ίντερνετ και να κάνουν τρελές υποθέσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά το πώς περιμένουν οι άλλοι να ανταποκριθούν στις δικές τους πεποιθήσεις και προσδοκίες είναι εντυπωσιακό. Έχουμε 2022, και στους ανθρώπους που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα πως ήθελα να κλέψω την προσοχή από τη νύφη (από τις νύφες, στη συγκεκριμένη περίπτωση) απαντάω γελώντας».

Η 33χρονη Lacey εξήγησε ότι ο γάμος στον οποίο παραβρέθηκε δεν ήταν «παραδοσιακός» και ότι είχε πάρει την έγκριση από τις δύο νύφες για το ντύσιμό της. «Πολλές φίλες φορούσαν αποκαλυπτικά ντεκολτέ και άλλα ρούχα με τα οποία έκαναν μια δήλωση. Το ρούχο μου δεν ήταν το πιο αποκαλυπτικό της βραδιάς και οι νύφες ήταν τόσο χαρούμενες με την αυθεντικότητα όλων στον γάμο».

«Θα πάω σε έναν γάμο σε λίγες εβδομάδες που είναι πιο συντηρητικός και θα ντυθώ κατάλληλα», συμπλήρωσε.

«Ο κόσμος λέει ότι δεν έδειξα σεβασμό προς τις νύφες όμως οι άγνωστοι στο ίντερνετ δεν τους δείχνουν σεβασμό – και σε εμένα – καθώς δεν ακούν ότι ο γάμος χωρίς κανόνες ήταν αυτό που ήθελαν» κατέληξε η Lacey.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v