Το rooftop εστιατόριο του Brown Acropol Hotel βάζει την Ομόνοια σε πρώτο πλάνο

Το νέο εστιατόριο στην ταράτσα του Brown Acropol Hotel συνδυάζει τη σύγχρονη γαστρονομία με την αστική κουλτούρα, βάζοντας την Ομόνοια σε πρώτο πλάνο.

Το rooftop εστιατόριο του Brown Acropol Hotel βάζει την Ομόνοια σε πρώτο πλάνο

Μεσογειακή κουζίνα με fusion πινελιές από τη Λατινική Αμερική και την Ασία, αστική ταυτότητα στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, dj sets με την πιο cool μουσική υπόκρουση, parties και ανυπόκριτα city vibes, είναι τα βασικά στοιχεία του νέου εστιατορίου του Brown Acropol, που βρίσκεται στο ατμοσφαιρικό rooftop του Αθηναϊκού ξενοδοχείου.

Με ένα μενού που βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες και στις εκλεπτυσμένες γεύσεις, αλλά και με μια ενημερωμένη wine, spirits & cocktails list, το εστιατόριο αποτελεί μια απόλυτα μοντέρνα πρόταση, από τις 12.00 το μεσημέρι για ποιοτικά ροφήματα και brunch, και από τις 18.00 για after office drinks και dinner με θέα την Ακρόπολη και την πλατεία Ομονοίας.

Στον κατάλογο ξεχωρίζουν οι απογειωτικές «Γαρίδες με καμένο πράσο, σάλτσα τσιμιτσούρι και τομάτα κονφί», η ανατρεπτική «Μελιτζάνα με ταχίνι και φουντούκια», η απολαυστική «Λευκή Πίτσα με μοτσαρέλα», το μεστό «Καρπάτσιο από φιλέτο μοσχάρι», το οικείο «Χταπόδι με φάβα», προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες οίνου και φίνα αποστάγματα από όλον τον κόσμο.

Το νέο εστιατόριο, στο ψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου που ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από περίπου έναν χρόνο, δεν ξεχωρίζει μόνο για τις γαστρονομικές του προτάσεις, την ατμόσφαιρα και τη θέα, το design και τον κοσμοπολιτισμό. Ξεχωρίζει και για τον γιορταστικό τόνο  που δίνει στα βράδια μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Κάθε Παρασκευή για δείπνο ή ποτό με mainstream house music, και ορισμένα Σάββατα το μήνα με απογειωτικά πάρτι και special cocktails, μια πρόταση διασκέδασης που ξέρει να κρατάει ψηλά τον ρυθμό και το κέφι.

Το νέο εστιατόριο του Brown Acropol Hotel έχει στυλ, άποψη και beautiful people αύρα και είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει μία από τις τάσεις του φετινού χειμώνα, αλλά και ένα σημείο αναφοράς για την urban chic culture, όπως αντίστοιχα είναι και για τη φιλοξενία.

Το Brown Acropol hotel άνοιξε τις πύλες του πριν από περίπου 2 χρόνια συνδυάζοντας 70s ρετρό αισθητική και την κληρονομιά του ομώνυμου ιστορικού ξενοδοχείου με την αστική ζωντάνια και την ανανεωτική ματιά της αλυσίδας Brown.

 

Σχετικά με την Brown Hotels

Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry και φημίζεται για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε χώρες όπως το Ισραήλ (Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ), η Κροατία και η Ελλάδα. Η επιθυμία των ιδρυτών της είναι να δημιουργούν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της κάθε περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα. Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέα ξενοδοχεία στο Ισραήλ το διάστημα 2019 - 2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέα καταλύματα σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από κορυφαία life style περιοδικά, εφημερίδες και κανάλια, όπως Vogue, Times, Wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveller, National Geographic, NY Times.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v