Απίστευτος πιτσιρίκος στις ΗΠΑ γλίτωσε απαγωγή ζητώντας από ταμία να κάνει τη μαμά του

Ένας πανέξυπνος 10χρονος κατάφερε να ξεφορτωθεί άγνωστη που τον ακολουθούσε, ζητώντας από υπάλληλο καταστήματος να προσποιηθεί τη μαμά του.

Απίστευτος πιτσιρίκος στις ΗΠΑ γλίτωσε απαγωγή ζητώντας από ταμία να κάνει τη μαμά του

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, όταν ένα 10χρονο παιδί κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο απαγωγής, ζητώντας από την υπάλληλο ενός καταστήματος να προσποιηθεί την μαμά του.

Ο Sammy Green επέστρεφε από το σχολείο στο Pottstown την Παρασκευή όταν μια γυναίκα άρχισε να τον ακολουθεί στην High Street, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS News.

«[Η γυναίκα] άρχισε να περπατάει μαζί του και να τον ρωτάει πού ήταν η οικογένειά του, πού ήταν ο μπαμπάς του», δήλωσε ο μπαμπάς του αγοριού. «[Η ίδια] είπε ότι με ήξερε και προσκάλεσε τον Sammy να πάει μαζί της στο Wawa και να πάρει ό,τι ήθελε», πρόσθεσε, αναφερόμενος σε ένα ψιλικατζίδικο.

Ο Sammy είπε πως η γυναίκα τον έκανε να νιώθει άβολα. «Έλεγε ‘θα πάω στο Wawa. Θα πας κι εσύ; Τι παίρνετε από το Wawa; Πού είναι η οικογένειά σου;’» είπε το παιδί στο CBS News. Η άγνωστη προσφέρθηκε επίσης να αγοράσει φαγητό για τον 10χρονο.

Τους δυο τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του Dani Bee Funky, ενός καταστήματος στο οποίο μπήκε ο Sammy προσποιούμενος πως ήθελε να πάρει κάτι. Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον μικρό να ψιθυρίζει κάτι στο αυτί της ταμία, ενώ η γυναίκα στέκεται έξω.

Η ταμίας, η 17χρονη Hannah Daniels, δήλωσε αργότερα στο CBS News πως ο μικρός της ζήτησε να προσποιηθεί ότι ήταν η μαμά του. «Και του λέω ‘εντάξει, πήγαινε πίσω’ αλλά εκείνος δεν ήθελε να φύγει από το πλευρό μου» διηγείται η ίδια.

Στα πλάνα του βίντεο φαίνεται η Hannah να περπατά προς την πόρτα και να την κλειδώνει, ενώ ο Sammy στέκεται πίσω της. Η γυναίκα φεύγει αμέσως.

«Όταν παρακολουθούσαμε αυτό το βίντεο, έκλαιγα κάθε φορά που το έβλεπα», δήλωσε ο μπαμπάς του Sammy, προσθέτοντας ότι το περιστατικό ήταν ένα μάθημα για κάθε γονέα.

«Σκεφτείτε κάθε σενάριο και βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά το γνωρίζουν και επίσης το εξασκούν», είπε ο ίδιος στο CBS News. «Εξασκηθείτε στις καταστάσεις και τα σενάρια σας όπως ακριβώς οι ασκήσεις πυρκαγιάς».

Η αστυνομία αργότερα εντόπισε τη γυναίκα και είπε ότι λάμβανε θεραπεία για προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Dani Small επαίνεσε τον Sammy και τη Hannah για τις έξυπνες ενέργειές τους.

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτήν. Η Hannah είναι μια 17χρονη νεαρή κοπέλα. Έκανε τα πάντα σωστά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: New York Post 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v