Σε δίκη για βιασμό παραπέμπεται πρώην παίκτης του Big Brother

Ο 30χρονος Στιβ Μηλάτος παραπέμπεται στο δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού μιας Αγγλίδας στη Ρόδο.

Σε δίκη για βιασμό παραπέμπεται πρώην παίκτης του Big Brother

Σε δίκη για βιασμό που συνέβη τον Μάιο του ’22 παραπέμπεται το μοντέλο Στέφανος (Στηβ) Μηλάτος, τον οποίον είδαμε και στο Big Brother.

Η απαλλακτική εισήγηση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου δεν έγινε δεκτή, και έτσι ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για τον βιασμό μιας 21χρονης Αγγλίδας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, στις 23 Μαΐου 2022 το απόγευμα, είχε πάει με μια φίλη της στη Λίνδο της Ρόδου για να γιορτάσει τα γενέθλιά της και κατέληξε σε γνωστό κλαμπ της περιοχής.

Ο φερόμενος ως βιαστής, σύμφωνα με την κατάθεσή της την οδήγησε σε ερημικό μέρος και όπως ισχυρίστηκε την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του με βία στα γεννητικά της όργανα.

Η ίδια είπε ότι φοβήθηκε για τη ζωή της και εκείνος σύμφωνα με την καταγγελία της φέρεται να την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα με τη βία ενώ στη συνέχεια τη βίασε.

Ο Στηβ Μηλάτος, σχολιάζοντας την καταγγελία σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις είχε πει πως γνώρισε την κοπέλα στην Λίνδο και ότι είχαν σεξουαλική επαφή, αρνούμενος όμως την κατηγορία του βιασμού.

Με πληροφορίες από Dimokratiki.gr

 

 

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v