Τα γλυκόλογα που θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο

Δεν θα μπεις στην καρδιά του κάθε ζωδίου με τον ίδιο τρόπο. Μάθαμε και σου μεταφέρουμε τα μυστικά τους.

 

Τα γλυκόλογα που θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο

Ο καθένας θέλει να ακούσει κάτι διαφορετικό για να νιώσει μοναδικός. Και κάπως έτσι λειτουργούν και τα ζώδια - όλα έχουν διαφορετικές προτιμήσεις. Άλλα θέλουν να ακούσουν ένα τίμιο κομπλιμέντο, άλλα θα λιώσουν ακούγοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Εμείς μάθαμε όλα τα μυστικά των αστεριών και σου τα μεταφέρουμε.

Κριός
Θέλει να ακούσει ότι σε κάνει χαρούμενο/η. Τίποτα δεν θα του προσφέρει μεγαλύτερη ευτυχία - αλλά και επιβεβαίωση.

Ταύρος
Πες του ότι είστε οι δυο σας εναντίον όλων και δεν θα φύγει ποτέ από το πλευρό σου. Ο Ταύρος ψάχνει έναν σύντροφο-σύμμαχο.

Δίδυμοι
Ξεκίνα να κάνεις λίστα με όλους τους λόγους που έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα. Μην τσιγκουνεύεσαι, μπορεί να σε ακούει για ώρες.

Καρκίνος
Τίποτα δεν θα ικανοποιήσει περισσότερο έναν Καρκίνο από το να του επιβεβαιώσεις αυτό που του έλεγε πάντα η μαμά του: Ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Λέων
Φρόντισε να αναφέρεις συχνά ότι δεν υπάρχει άλλο άτομο που θα προτιμούσες να περνάς τόσες ώρες μαζί του. Δεν το ξεχνάει, απλά θέλει να το ακούει συχνά.

Παρθένος
"Περνάω τέλεια μαζί σου". Είναι πολύ απλό, αλλά σημαίνει τόσα πολλά για αυτό το ζώδιο - ξακουστό για το πόσο "δύσκολος χαρακτήρας" μπορεί να γίνει.

Ζυγός
Κομπλιμέντα δίχως τελειωμό. Δεν χρειάζεται καν να είναι ευφάνταστα, οι Ζυγοί θέλουν να ξέρουν ότι τους θεωρείς κουλ. Πες τους το, λοιπόν.

Σκορπιός
Θα σ' αγαπώ για πάντα. Θα είμαι για πάντα δίπλα σου. Δεν μπορεί να μην λιώσει όταν του υπόσχεσαι το "για πάντα".

Τοξότης
Θα σ' αγαπώ για πάντα. Θα είμαι για πάντα δίπλα σου. Όχι, δεν είναι τυπογραφικό, τα ίδια θέλουν να ακούνε.

Αιγόκερως
Πάρε τις εκδηλώσεις αγάπης σου και καν' τις εκδηλώσεις λατρείας. Ο Αιγόκερως δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

Υδροχόος
Αν είναι σε πολύ κακή διάθεση για να μην πιάσουν τα κομπλιμέντα για το πνεύμα του, ξεκίνα γενικευμένα κομπλιμέντα. Θα τα εκτιμήσει.

Ιχθείς
Βάλε ζάχαρη, βάλε παραμύθια και σιρόπια στα γλυκόλογά σου. Αυτό το ζώδιο ζει για να αισθάνεται ότι παίζει σε ρομαντική ταινία, άρα κάνε του το χατίρι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v