Ο Πάνος Μουζουράκης στο in2life

Τραγουδιστής, ηθοποιός, συνθέτης και stand up comedian, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην Web Tv του in2life για την διασημότητα, την σάτιρα, τον εαυτό του και τον επερχόμενο δίσκο του.
Ο Πάνος Μουζουράκης στο in2life
της Φιλουμένας Ζλατάνου

Ήρθε σαν τυφώνας πριν λίγο χρόνια και εγκαταστάθηκε στη συνείδηση του κόσμου ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον καλλιτεχνικό χώρο της εποχής μας. Ποιος είναι ο Πάνος Μουζουράκης όμως; Κάποιοι μπορεί να τον θυμούνται να ροκάρει σε κλασσικά στέκια στη Θεσσαλονίκη και έπειτα να σαρώνει τη σκηνή του Σταυρού του Νότου στην Αθήνα. Ύστερα ήρθε η πρωτοποριακή παράσταση «ΠρόβαΤαΚομμάτια» με το Γιώργο Μυλωνά, ο πρώτος του δίσκος, η συμμετοχή του στο Singles ως Τζάμπα, οι μουσικές παραστάσεις με τον Μυλώνα, τον Λεωνίδα Μπαλάφα, το Γιώργο Χρυσοστόμου, τη Μάρω Μαρκέλλου, την Ηλιάνα Τσαπατσάρη, το 4 του Παπακαλιάτη, οι «Ήρωες» και το «Rent» στο θέατρο και ακόμα ανάσα δεν έχει πάρει.

Τραγουδιστής, ηθοποιός, stand up comedian, τα έχει όλα και συμφέρει! Ο Πάνος Μουζουράκης δεν πέφτει στην παγίδα της μανιέρας και της επανάληψης. Τολμάει, προκαλεί, εξηγεί και μηχανεύεται, ξέρει το παιχνίδι της επικοινωνίας με το κοινό και είναι αληθινός γιατί απλά είναι ο εαυτός του.




Μας μίλησε εν μέσω της καλοκαιρινής περιοδείας του με τον Λεωνίδα Μπαλάφα, τη SummerGyra 2010, ένα απόγευμα στο σπίτι του, για τη διασημότητα και τα παρελκόμενά της, για τη σάτιρα και τα όριά της, για τον εαυτό του και τι θέλει να γίνει όταν "μεγαλώσει", για τον επερχόμενο δίσκο του και τις εταιρίες και εντέλει για την ευθύνη του καλλιτέχνη απέναντι στο κοινό του. Με όπλο του το χιούμορ, την ευφυΐα του, την αυτογνωσία του και την καλλιτεχνική τρέλα του ο Πάνος Μουζουράκης φαίνεται πως δε θα σταματήσει να μας εκπλήσσει θετικά και να μονοπωλεί τις συζητήσεις με τις εμφανίσεις του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v