ASUS Travelite HS 1000W: Ερασιτεχνικά με επαγγελματικές δυνατότητες

ASUS Travelite HS 1000W: Ερασιτεχνικά με επαγγελματικές δυνατότητες
Τα ασύρματα ακουστικά με μικρόφωνο (Headset) της ASUS είναι φτιαγμένα για “φανατικούς” του ποιοτικού ήχου. Ενσωματώνουν κατασκευαστικές επιλογές που ικανοποιούν ιδιαίτερα τους λάτρες της μουσικής αλλά αποδίδουν εξίσου καλή ποιότητα φωνής -πράγμα σπάνιο σε μη επαγγελματικό εξοπλισμό. Αξίζει να σημειώσουμε τον εργονομικό σχεδιασμό τους, καθώς αυτά είναι πτυσσόμενα, με “σπαστά” μέρη και έτσι μπορούν να αποθηκευτούν άνετα σε ειδική θήκη χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Επίσης, το σετ είναι ασύρματο και μπορεί να αξιοποιηθεί εντός μίας ακτίνας 15-20 μέτρων, ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου και πολυμερών (Li-Polymer) δίνουν τη δυνατότητα πλήρους χρήσης σε αυτονομία της τάξης των οκτώ ωρών. Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε οι χρήστες να μπορούν να φορτίζουν τα ακουστικά μέσω μιας θύρας universal mini USB που είναι συμβατή και με υπολογιστή, ενώ οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν επιπλέον λογισμικό στον υπολογιστή τους προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν.

Το σετ είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 46 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται φόρος) και συνοδεύεται από δύο χρόνια εγγύηση.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v