Fujitsu Siemens Lifebook P1620: Άνεση και κομψότητα μαζί

Fujitsu Siemens Lifebook P1620
Οι λειτουργίες ενός laptop και τα πλεονεκτήματα ενός Tablet PC σε ένα μηχάνημα είναι η απαίτηση των χρηστών που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα ζητήματα ευκολίας, λειτουργικότητας και δυνατοτήτων ως ουσιαστικά θέματα που θα λύσουν ή θα «δέσουν» τα χέρια τους στην εργασία τους.

Η Fujitsu Siemens μοιάζει να τους άκουσε. Με περιστρεφόμενη οθόνη αφής και σύνδεση μέσω HSDPA, WiFi και Bluetooth, το Lifebook P1620 ζυγίζει μόλις 1kg, με λεπτό και κομψό σχεδιασμό και οθόνη αφής 8,9 ιντσών είναι το απόλυτα φορητό μηχάνημα, για κάθε εργασία εντός και εκτός γραφείου. Η ισχυρή τεχνολογία επεξεργαστών Intel Centrino Duo, σας παρέχει αυξημένη αυτονομία, για τις στιγμές εκτός γραφείου μέσα στην επαγγελματική σας ημέρα. Παράλληλα, επωφεληθείτε από την ευέλικτη συνδεσιμότητα της σειράς, χάρη στα ενσωματωμένα UMTS, Bluetooth και WLAN που εξασφαλίζουν ασύρματη σύνδεση κάθε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος, καθώς και από το ενσωματωμένο modem για ενσύρματη σύνδεση. Η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου παρόλα αυτά μένει στα αξιοπρεπή επίπεδα των 80 GB και η μνήμη στο 1 GB.

Το μοντέλο κυκλοφορεί ήδη στα ελληνικά καταστήματα και η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο βρίσκεται στα 1.940 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v