Fujitsu Siemens Lifebook P7230: Δαυίδ σε βάρος, Γολιάθ σε δυνατότητες

Fujitsu Siemens Lifebook P7230
Δαυίδ σε βάρος και Γολιάθ σε δυνατότητες είναι η νέα αντιπρόταση της Fujitsu Siemens, το Lifebook P7230. Με βάρος μόλις 1,25kgr, με μηχανισμό προστασίας shock Sensor και συνδεσιμότητα μέσω HSDPA, WiFi και Bluetooth, η Fujitsu Siemens κάνει ένα βήμα μπροστά στην ασύρματη επικοινωνία.

Παράλληλα η ισχυρή τεχνολογία επεξεργαστών Intel Centrino Duo αυξάνει κάθετα τις επιδόσεις του μηχανήματος, η ενσωματωμένη κάμερα 1,3 Megapixels, σας δίνει τη δυνατότητα video conference οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, ανά πάσα στιγμή. Η ευέλικτη συνδεσιμότητα της σειράς, χάρη στα ενσωματωμένα UMTS, Bluetooth και WiFi σας εξασφαλίζουν την ασύρματη σύνδεσή σας εκεί που τη χρειάζεστε, η TFT οθόνη WXG Glare 10,6 ιντσών απεικονίζει ρεαλιστικά το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας και η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι... δεδομένη με το Fingerprint sensor ή με ένα κεντρικό password που μπορείτε να κλειδώσετε την λειτουργία και την πρόσβαση στον υπολογιστή σας.

Το μοντέλο κυκλοφορεί ήδη στα ελληνικά καταστήματα και η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο βρίσκεται στα 1.980 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v