Sony Vaio VGN-TZ31XN/B: Αξεπέραστη φορητότητα και επιδόσεις

Sony Vaio VGN-TZ31XN/B
Sony Vaio VGN-TZ31XN/B: Αξεπέραστη φορητότητα και επιδόσεις
Εναλλακτική εκδοχή του παραπάνω μηχανήματος, χωρίς ουσιαστική διαφοροποίηση στην τιμή, αλλά με διαφορές σε ορισμένα χαρακτηριστικά για να ταιριάζει σε διαφορετικό προφίλ χρήστη ή σε ανάγκες για αυξημένη φορητότητα, το εν λόγω μοντέλο μπορεί να ταιριάζει περισσότερο σ’ εσάς.

Βασισμένο σε ένα συμπαγές και άκαμπτο σώμα από ανθρακονήματα, το νέο TZ31XN/B διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα από άλλες προτάσεις της αγοράς και έχει ακόμη μικρότερο βάρος (1,24 κιλά). Σε συνδυασμό με τα προηγμένα υλικά κατασκευής το TZ31XN/B διαθέτει σύγχρονο επεξεργαστή διπλού πυρήνα Core 2 Duo U7600 με υποστήριξη τεχνολογίας Intel SpeedStep, καθώς και εντυπωσιακές επιδόσεις σε έναν ακόμα τομέα, αυτόν της αυτονομίας. Διαθέτει ευρεία οθόνη X-Black 11,1 ιντσών τεχνολογίας LED για ανεπανάληπτη ποιότητα απεικόνισης, καθώς και αυξημένες δυνατότητες ασφαλείας, με μηχανισμό "G-Sensor" για προστασία του σκληρού δίσκου από κραδασμούς, αλλά και με αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η μνήμη του συστήματος βρίσκεται στα επίπεδα 2GB για εγγυημένη ταχύτητα στις εφαρμογές, ενώ η χωρητικότητα του σκληρού είναι στα 120GB.

Το μοντέλο κυκλοφορεί ήδη στα ελληνικά καταστήματα και η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο βρίσκεται στα 2.370 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v