Sony Vaio VGN-Z11XN/B: Notebook... από σπίτι

Sony Vaio VGN-Z11XN/B
Sony Vaio VGN-Z11XN/B: Notebook... από σπίτι
Η Sony συνεχίζει να κρατά τα ηνία στους πλέον φορητούς και ανθεκτικούς κορυφαίους φορητούς υπολογιστές. Το νέο μοντέλο με κατασκευή από ανθρακονήματα, βάρος μόλις 1,5kg, κάρτα γραφικών Nvidia και ποιοτική οθόνη X-Black υψηλής ανάλυσης 1600x900, 2 χρόνια εγγύηση και παραλαβή/παράδοση από/στο σημείο της επιλογής σας είναι από τις καλύτερες προτάσεις.

Η σειρά Z φορητών υπολογιστών Vaio προσφέρει ασύγκριτη φορητότητα με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Βασισμένο σε ένα συμπαγές και άκαμπτο σώμα από ανθρακονήματα, το νέο Z11XN/B διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε ποτέ στη σειρά Vaio. Eίναι 2 φορές πιο ανθεκτικό, 3 φορές πιο ελαφρύ και 4 φορές πιο άκαμπτο από το κανονικό πλαστικό και οποιοδήποτε κράμα μαγνησίου. Χάρη σε αυτό η Sony καταφέρνει να κρατά το συνολικό βάρος εντυπωσιακά χαμηλά. Το Z11XN/B διαθέτει οθόνη X-Black 13,1" τεχνολογίας LED με βελτιωμένη αντοχή, πραγματική ευρεία ανάλυση 1600x900 και απόλυτα ρεαλιστική 100% πιστότητα χρώματος.

Στην καρδιά του συστήματος βρίσκεται ένας επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Core 2 Duo P8600 που σε συνδυασμό με την αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία Stamina προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία για να μπορείτε να εργάζεστε περισσότερη ώρα εν κινήσει. Η μνήμη του συστήματος είναι 4GB, η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου είναι 320GB, ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει μια κάρτα Nvidia 9300Μ GS με 256MB αυτόνομης μνήμης γραφικών παρέχοντας ιδανική απόδοση σε παιχνίδια και απαιτητικές multimedia εφαρμογές.

Ο νέος φορητός της Sony διαθέτει επιπλέον αυξημένες δυνατότητες ασφαλείας, με μηχανισμό "G-Sensor" (για προστασία του σκληρού δίσκου από κραδασμούς) αλλά και με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος. Παράλληλα η πρακτική "Motion Eye" web camera σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση ή να κρατήσετε επαφή με φίλους και συνεργάτες μέσω συνομιλίας βίντεο.

Το μοντέλο κυκλοφορεί ήδη στα ελληνικά καταστήματα και η τελική ενδεικτική τιμή λιανικής με φόρο βρίσκεται στα 2.400 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v