Κρεβατοκάμαρα: Με προσωπική σφραγίδα

Κρεβατοκάμαρα: Με προσωπική σφραγίδα

Το πιο ιδιωτικό δωμάτιο του σπιτιού, η κρεβατοκάμαρα, οφείλει να διακρίνεται για την προσωπικότητά της, ως συνάρτηση της προσωπικότητας των ενοίκων της. Είναι ο χώρος που τα άτομα έχουν την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, αρκεί μόνο, στην κρεβατοκάμαρά τους, να αισθάνονται όμορφα και άνετα.

Φροντίστε η κρεβατοκάμαρά σας να είναι ευήλια και ευάερη. Για τα υπόλοιπα θα φροντίσει το Notos Galleries Home. Με τη μεγάλη ποικιλία σε κρεβάτια, με ανατομικά ή μη στρώματα, κομοδίνα, λαμπατέρ, αλλά και λευκά είδη, χαλιά και διακοσμητικά που μόνο πολυτέλεια μπορούν να προσδώσουν στο χώρο σας, δεν είναι πολλά αυτά που χρειάζεται να κάνετε. Άλλωστε η πλατεία Κοτζιά είναι τόσο κοντά.

Στο κατάστημα Elite Strom βρήκαμε το ιδανικό στρώμα για πραγματικά ξεκούραστο ύπνο, το σετ αποτελείται από διπλό κρεβάτι με υπόστρωμα και δύο κομοδίνα από ανοιχτόχρωμη σημύδα (συνολική τιμή: 1.893,40 ευρώ).

Μοντέρνο, λιτό και με εύχρηστο αποσπούμενο κεφαλάρι, το διπλό κρεβάτι του καταστήματος Ιγγλέσης με το υπόστρωμα, είναι ιδανικό για νεανική κρεβατοκάμαρα με στυλ (τιμή: 2.130 ευρώ) και συνδυάζεται τέλεια με τη συρταριέρα από σκούρα καρυδιά (τιμή: 290 ευρώ).

Πρωτότυπο και επιβλητικό, το σετ κρεβατοκάμαρας από ξύλο κερασιάς του καταστήματος Bo Concept, αποτελεί την επιτομή της νέας τάσης στις κρεβατοκάμαρες. Το κρεβάτι (τιμή: 1.574 ευρώ), διατίθεται και χωρίς τα κομοδίνα (τιμή: 159 ευρώ το ένα), ενώ τα λαμπατέρ δένουν τέλεια με το σύνολο (τιμή: 167 ευρώ το ένα).

Και όλα αυτά, ντύστε τα μόνο με σεντόνια του Notos Galleries Home, όπως τα λευκά Calvin Klein, κουβρλί (τιμή: 185 ευρώ), παπλωματοθήκη (τιμή: 239 ευρώ), σεντόνι (τιμή: 85 ευρώ), πανωσέντονο (τιμή: 185 ευρώ) και μαξιλαροθήκη (τιμή: 49 ευρώ), και τα ριγέ Descamps, σεντόνι (τιμή: 118 ευρώ), παπλωματοθήκη (τιμή: 188 ευρώ), μαξιλαροθήκη (τιμή: 35 ευρώ το τεμάχιο), όλα από βαμβάκι percale.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v